• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.07.2019

11:04

JAKUP KRASNIĆI OTPUTOVAO U HAG, saslušanje sutra!

Politika

JAKUP KRASNIĆI OTPUTOVAO U HAG, saslušanje sutra!

Podeli vest

Bivši pripadnik tzv. OVK i aktuelni funkcioner Socijaldemokratske inicijative Jakup Krasnići otputovao je danas u Hag, po pozivu Specijalnog suda, gde će biti saslušan u okviru istrage i procesuiranja ratnih zločina, koje su pripadnici te paravojske činili nad Srbima i drugim nealbancima

Krasnići, bivši portparol UČK i bivši predsednik Skupštine Kosova,  juče je potvrdio da bi na saslušanju u Specijalnom sudu trebalo da se pojavi 24. jula.

Fotografije odlaska Krasnićija u Hag na fejsbuku je objavila njegova supruga Biljal.

POSLE HARADINAJA i Krasnići pozvan u Hag! POTVRDILA SE PROGNOZA PREDSEDNIKA VUĆIČA, počeo rat među šiptarskim političarima!

Krasnići je ranije rekao da se protivi formiranju tog suda, ali da će se ipak odazvati pozivu, iako nije rekao u kom svojstvu - kao svedok ili osumnjičeni.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija