• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

23.07.2019

20:22

(FOTO) BORILE SU SE DO POSLEDNJEG DAHA! Ovo su heroine domaće javne scene koje su preminule od OPAKE BOLESTI!

Estrada

(FOTO) BORILE SU SE DO POSLEDNJEG DAHA! Ovo su heroine domaće javne scene koje su preminule od OPAKE BOLESTI!

Podeli vest

Naše poznate dame izgubile su borbu sa opakom bolešću

Naša prelepa misica Dijana Milojković preminula je juče posle duge i teške borbe sa opakom bolešću u 33. godini. Nažalost, Dijana nije jedina žrtva ove opake bolesti. Mnoge javne ličnosti preminule su prerano od posledica karcinoma.

Foto: Instagram/dijanaslife

Manekenka Tijana Milošević preminula je 2011. godine u 30. godini od posledica sepse. Ona je otišla kod zubara, posle čega je dobila sepsu, a četiri dana nakon toga je prestalo da kuca njeno srce. Tijana je iza sebe ostavila jednogodišnjeg sina, neutešnog supruga i roditelje.

Foto: pink.rs

Glumica Neda Spasojević preminula je takođe od posledica opake bolesti, a iza sebe je ostavila tada petogodišnju ćerku Isidoru Minić, koja je krenula Nedinim stopama i sada je takođe uspešna glumica.

Foto: facebook

Pevačica Dona Ares, imala je 41. godinu kada je izgubila bitku protiv opake bolesti. Ona je imala rak grlića materice, sa kojim se godinama borila, ali se bolest uporno vraćala.

Foto: facebook

2017. godine preminula je glumica Irena Mičijević u 47. godini posle duge borbe s karcinomom  limfnih žlezda.

Foto: pink.rs

Pevačica Vera Nešić preminula je u 51. godini 2011. posle višegodišnje borbe s opakom bolešću. Ona je 2006. snimila svoju poslednju ploču koja se simbolično zvala "Bolujem".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tanja

pre 4 godine

Da li zato sto su poznate licnosti pa je njihov zivot vredniji da se o njemu pise? A sta je sa onim OBICNIM ljudima ,starim i mladim ljudima,da ne izostavim i malu decu koja takodje i na VELIKU zalost gube bitku sa tim istim opakim bolestima svakodnevno?????????

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija