• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.07.2019

18:00

LAŽA I PARALAŽA OPOZICIJE! Stefanović: Đilas, Jeremić i Obradović obmanama i napadima žele da sakriju istinu o njihovom pljačkanju građana Srbije!

Politika

LAŽA I PARALAŽA OPOZICIJE! Stefanović: Đilas, Jeremić i Obradović obmanama i napadima žele da sakriju istinu o njihovom pljačkanju građana Srbije!

Podeli vest

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović izjavio je da bi današnja konferencija za novinare lidera Saveza za Srbiju najpre mogla da se nazove po Sterijinoj komediji „Laža i paralaža“

Jer, sve besmislice koje su Dragan Ðilas, Vuk Jeremić, Boško Obradović i drugi otimači narodnih para izneli, najviše liče na utrkivanje ko će bolje da prevari i slaže građane Srbije, naveo je Stefanović u izjavi za javnost.

-Bahati pokušaji lažiranja sopstvenog lika i dela, koje na njihovu žalost građani Srbije odlično poznaju i to po - dovođenju Srbije na ivicu ekonomske propasti, ostavljaju bez posla više od pola miliona građana, zatvaranju fabrika i rasprodaji Srbije, njihovoj paralelnoj transformaciji u milionere, narko-dilerima kao glavnim kupcima srpskih oranica, zahvalnosti albanskih separatista za udaranje temelja nezavisnosti takozvanog Kosova i korupciji svake vrste, već su izvan granice realnog - kaže funkcioner SNS.

TVITER OPOZICIJA HOĆE VLAST BEZ IZBORA! Orlić: Tajkunsko-ljotićevski savez Đilasa, Jeremića i Obradovića preznojava se od uspeha i rezultata sadašnje vlasti!


Kako navodi, agresivnu žeđ za povratkom u fotelje i povratkom Srbije u njihova mračna vremena, kada je jedina institucija u celoj zemlji bila njihova partija i kada je o svemu i sudbini svakoga odlučivao njihov partijski sud, o čemu jasno govore i predlozi opštinskih odbora iz vremena njihove vlasti koje sudije i tužioci su podobni da budu izabrani po volji njihove stranke, poslednjih nedelja demonstriraju sve transparentnije u želji da se u takva vremena što pre vrate. 

On napominje da izgleda da kampovi za nindže ne daju rezultate.

Danas smo ih čuli, navodi Stefanović, i da je ideja da biračke spiskove provere relevantne međunarodne institucije prevarantska, jer su zapravo Ðilas, Jeremić i Boško Obradović ti koji treba da propišu izborne uslove u Srbiji. 

SRBI SA KiM SE NE MOGU ZAVARATI LAŽIMA! Đurić: Đilas, Jeremić i Tadić vode politiku mržnje, a jedino uporište su im Haradinaj i Tači!



A ustvari, podseća, oni su ih i propisali, jer i danas važe isti izborni zakoni koje je donela prethodna vlast. 

Čuli smo ih i danas da su hapšenje njihovog tajkuna Miškovića nazvali propagandom. Izgleda nikako da prežale što tajkuni više ne upravljaju Srbijom, a izgleda i da su se uželili i Miškovićeve kase, napominje Stefanović.

-Licemernost je previše slaba reč da bi se ukratko mogle opisati današnje obmane Vuka Jeremića koji, zarad građana na Kosovu i Metohiji ako ni zbog čega drugog, ne bi trebalo nikad više da govori o našoj južnoj pokrajini. I zbog pitanja koje je postavljeno pred Međunarodnim sudom pravde, a koje nas je skupo koštalo, zbog prebacivanja pregovora o Kosovu i Metohiji iz UN u EU i zbog toga što su uspostavili granice na Jarinju i Brnjaku - kaže Stefanović.

Kao što je i Ðilas, navodi on, poslednji čovek koji treba da govori o ekonomiji, osim ako ne misli konačno da objasni kako je od 74.000 evra, koliko je zaradio u Češkoj, došao tokom vlasti do 25 miliona evra, koje danas zvanično prijavljuje. 

SINIŠA MALI: Udarili su i na moju porodicu!



O dugovima koje je ostavio Gradu Beogradu, kao i stotinama hiljada izgubljenih radnih mesta u vreme njegove vlasti, ne treba posebno ni govoriti, kaže funkcioner SNS.

-Dodatni decibeli obmana i laži svakako ne mogu sakriti istinu o njihovom bogaćenju i pljačkanju građana Srbije - zaključio je Stefanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija