• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.07.2019

18:24

BOŠKIĆ, POMOZI, PITAJ ĐILASA ODAKLE MU MILIONI! Orlić pozvao lidera Dveri da sazna kako je njegov gazda došao do 25 MILIONA EVRA!

Politika

BOŠKIĆ, POMOZI, PITAJ ĐILASA ODAKLE MU MILIONI! Orlić pozvao lidera Dveri da sazna kako je njegov gazda došao do 25 MILIONA EVRA!

Podeli vest

Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Orlić pozvao je danas lidera Srpskog pokreta Dveri Boška Obradovica da sazna kako se njegov gazda - predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Ðilas obogatio ili da kaže koliko je novca dobio da ga to ne pita

-Kampanja histerije iz koje Ðilas i njegovi saradnici ne mogu da izađu pokazuju da je SNS dotakla prave teme i pitala na koji način se Ðilas besomučno obogatio tokom obavljanja državnih funkcija - rekao je Orlić novinarima ispred Starog dvora.

Orlić je naveo da su jedini odgovori koji su na tu temu ponudili Ðilas i njegovi poslušnici - Vuk Jeremić, Boško Obradović...apsolutna i stihijska hajka protiv svih koji postavljaju razumna pitanja, poput onih kojim je bogatstvom rasporadao Ðilas kada se politički angažovao, odakle mu prvi milion, kako je zaradio svaki od čuvenih 25 miliona evra samo u nekretninama.

TVITER OPOZICIJA HOĆE VLAST BEZ IZBORA! Orlić: Tajkunsko-ljotićevski savez Đilasa, Jeremića i Obradovića preznojava se od uspeha i rezultata sadašnje vlasti!



-Koliko ima drugih miliona, to su sve logična pitajna koja postavljaju i građani - rekao je Orlić i dodao da je svako ko se iz SNS usudio da to glasno izgovori, postao predmet hajke.

Funkcioner SNS je upozorio na to da se od Ðilasa u poslednje vreme kao reakcije čuju pokušaji falsifikovanja političke i takozvane radne biografije.

-Godine 2004. kada se politički aktivirao od njegovog miliona nije bilo ni traga, kako je moguće da tvrdi da se obogatio perući prozore u Britaniji, a potom tu priču menja u Češku - kazao je Orlić.

LAŽA I PARALAŽA OPOZICIJE! Stefanović: Đilas, Jeremić i Obradović obmanama i napadima žele da sakriju istinu o njihovom pljačkanju građana Srbije!



Ðilasovih miliona nije bilo pre nego što je postao šef izmišljene kancelarije Borisa Tadića, član glavnog i izvrsnog odbora DS, a potom i član predsedništva, rekao je Orlić.

-Kako je do meteora stizao u DS tako je rastao i njegov kapital - kazao je on i dodao da se građani pitaju i kako je Ðilasovih 70.000 i stari automobil za godinu dve to postalo nešsto što se meri milionima evra. 

-Trideset miliona evra predstavlja obrt samo izmedu Telekoma i njegovih zavisnih preduzeća i Dajrekt medije, jedne od Ðilasovih firmi..., pa treba da nam se objasni kako je to nešto moguće i ispravno, to su jasna pitanja koja mi ne možemo da prestanemo da postavljamo - kazao je Orlić.

Dodajući da niko ne može da nađe taj odgovor, Olić je pozvao Obradovića u pomoć.

-Da nam se raspita Obradović kod svog gazde Ðilasa kako je zaradio prvi milion i ako sazna da toga ima još, da nam i to kaže. A ako su ta pitanja isuviše teška za njega, nudimo mu alternativu da nam kaže koliko je on novca dobio od Ðilasa da ne postavlja teška pitanja. Nek sam izabere i neka nam kaže čime bi više voleo da se bavi - rekao je Orlić.

SRBI SA KiM SE NE MOGU ZAVARATI LAŽIMA! Đurić: Đilas, Jeremić i Tadić vode politiku mržnje, a jedino uporište su im Haradinaj i Tači!



Na pitanje da li nadležne institucije istražuju poslovanje Ðilasovih firmi, on je odgovorio: "Pa, je li vam odgovor već 10 dana glasi - da. I sve ovo se (hajka) zbog toga dešava". 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sasa

pre 4 godine

Ja čitao " Bokšić" pa se pitam šta će Alen u ovoj priči. Kad ono...

SS

pre 4 godine

Smešno,smešne izjave umesto ozbiljnog istraživanja porekla novca.Ako mu ih je on brojao,teško da će nešto reći ili pitati.Zato je na vas red da saznate,pa onda na sva zvona u javnost.Eliot Nes nije mnogo pričao.

Izbori 2024

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija