• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

26.07.2019

10:40

NOVE JEZIVE PRETNJE VUČIĆU! Isti tviteraš jutros napisao: "DABOGDA MU SE SEME I PLEME ZATRLO"!

Politika

NOVE JEZIVE PRETNJE VUČIĆU! Isti tviteraš jutros napisao: "DABOGDA MU SE SEME I PLEME ZATRLO"!

Podeli vest

Gostujući u jutarnjem programu tv Prva, predsednik je rekao da policija čeka potvrdu Tvitera da uhapsi osobe koje stoje iza toga, mada, kaže, nije sigurno da su te osobe još u zemlji

Posle jučerašnje preteće poruke koju je jedan korisnik Tvitera uputio deci Aleksandra Vučića, korisnik ove društvene mreže, pod nadimkom "Alexandrizam" ponovo se oglasio i nastavio u istom maniru.

Naime, on je juče posle objave predsednika Srbije o Železari u Smederevu na Tviteru napisao "Je**m ti Danila mrtvog i nabijem ti na ku**c kljakavu Milicu, šmokljo".

ONI SU TEŠKI BOLESNICI! Posle Đilasove prljave kampanje usledila DIREKTNA PRETNJA VUČIĆEVOJ DECI!

Reagujući na osude korisnika društvenih mreža, ali i državnih funkcionera zbog govora mržnje, pretnje i jezive poruke nastavile su da se nižu.

Tviteraš koji je upisan pod nadimkom "Marco Jelić" napisao je:

- A što oni nama siluju zdrav motak već 7 godina to nikom ništa. Dabogda mu se i seme i pleme zatrlo - na šta mu je "Alexandrizam" odgovorio sa "dabogda".

Foto: Tanjug/Printscreen

U toku dana, korisnik upisan pod ovim nadimkom ponovo se oglasio i poručio da se iza profila krije ženska osoba, ali i da nema nikakve veze sa Savezom za Srbiju, kako su neki mediji preneli.

PREDSEDNIK VUČIĆ PROGOVORIO O PRETNJAMA SVOJOJ DECI: Nije reč o psihičkom rastrojstvu, NEGO O POLITIČKOJ MRŽNJI!

Gostujući u jutarnjem programu TV Prva, predsednik je rekao da policija čeka potvrdu Tvitera da uhapsi osobe koje stoje iza toga, mada, kaže, nije sigurno da su te osobe još u zemlji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
pera

pre 4 godine

To je bezobrazluk , cinizam hohštapleraj i teror , tog ludaka prvo na prevaspitavanje , na batine od po 25 po zadnjici , pa se zabroji , pa se ponovi i taku u beskonačnost. Njegove najmilije treba staviti na muke, kao što on to misli drugima.

zoran

pre 4 godine

Administrator mora pod hitno da im ukine naloge. Pa nema smrcaju do mile volje.

Penzioner

pre 4 godine

A da priupitam : STA RADE I ZBOG CEGA POSTOJE "SLUZBE" u Republici Srbiji?????

Giša

pre 4 godine

Obična narkomanka koju je uhvatila kriza i koju treba živu sahraniti mater joj j.bem.Steže se obruč oko njih pa im sve smeta.Pi.ke kriju se iza lažnih naloga i nemaju mu.a da otvoreno kažu čovjeku u lice.Ne zašlužuju ni da se o njima piše bilo šta.Predsjedniče samo naprijed mi smo uz tebe ko njih je.e.

Zoran

pre 4 godine

Glupa SNS sekta ne razlikuje pretnhe od uvreda i kletve. S T O K O

zora

pre 4 godine

Da Bog da. Ovaj bolesnik koristi Boga u svojim bolesnim izjavama. On je kao vernik,postuje i verovatno slavi,a nikada naucio nije da takve izjave Bog nikada od nikoga nije ni tazio ni nametao.Ti si covece ANTIHRIST i pakao te ceka. Mesas Boga u svoje bolesne naume.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija