• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.07.2019

16:50

LIDERU SZS PREVARA JE POLITIČKI I ŽIVOTNI MOTO! Vesić: Ko o čemu, Đilas o krađi!

Politika

LIDERU SZS PREVARA JE POLITIČKI I ŽIVOTNI MOTO! Vesić: Ko o čemu, Đilas o krađi!

Podeli vest

Član Predsedništva SNS Goran Vesić izjavio je danas da je krađa politički i životni moto Dragana Ðilasa, kao i da je svojevremeno na prevaru i postao gradonačelnik

-Ko o čemu Ðilas o krađi. Ja zato verujem da on zaista misli da drugačije ne može da se radi u životu ili u politici nego da se krade. I zato veruje da drugi rade ono što bi on radio na njihovom mestu - rekao je Vesić reagujući na Ðilasovu izjavu da se izbori "kradu svaki dan", već sedam godina, a ne samo na dan izbora.

UŽAS SE NASTAVLJA! Bolesnici objavili UMRLICU ALEKSANDRA VUČIĆA!



Vesić kaže da ne postoji u modernoj Evropi političar koji je više zloupotrebljavao službeni položaj od Ðilasa, i upitao da li bi bilo moguće u bilo kojoj zemlji EU da budete ministar ili gradonačelnik i da istovremeno budete vlasnik privatne kompanije koja trguje reklamnim sekundama sa televizijama u vlasništvu grada čiji ste gradonačelnik ili države čiji ste službenik, kao što je, navodi, radio Ðilas.

-Da li je moguće u bilo kojoj zemlji EU da pre stupanja na državnu funkciju prijavite ušteđevinu od 75.000 evra, a da po silasku sa funkcije sami prijavite da imate samo u nekretninama 25 miliona evra? Ðilas je to radio - navodi Vesić.

VESIĆ: Đilas ostavio gradu dugove, a svoje firme vodi uspešno


Da li u bilo kom gradu u EU postoji gradonačelnik, upitao je Vesić, koji otme objekat namenjen deci i iznajmi ga svojoj privatnoj firmi za emitovanje rijaliti programa?

Vesić navodi i da je Boris Tadić 2008. godine promenio direktan izbor gradonačelnika da bi Ðilas na prevaru postao gradonačelnik Beograda, i upitao da li bi to bilo moguće u bilo kojoj zemlji EU?

-Da li je u bilo kojoj zemlji EU moguće da gradonačelnik bilo kog grada bude vlasnik tabloida koji služi za napade na političke protivnike? Upravo je to Ðilas radio dok je bio na vlasti. U kojoj zemlji EU je moguće da gradonačelnik zaustavlja rotacije za štampu novina i uništava deo tiraža jer mu se ne sviđa tekst? Ili da otpusti svog saradnika koji se bavi medijima jer je objavljen, po Ðilasu, negativan tekst o komarcima? - naveo je Vesić.

Kaže da građani nisu zaboravili Ðilasovu vlast i bahaćenje i dodao da je to Ðilasov najveći problem.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragiss

pre 4 godine

Pa ti si najveci lopov Vesicu stoko jedna preletacka nije ni cudo sto je Djindjic ubijen kad si ti bio dev obezbedjenja . Ti si si bre najveci olos .

mihajlo

pre 4 godine

Opozicija prebacuje loptu u tuđe dvorište.

mihajlo

pre 4 godine

Cela je ta politička struktura ili opcija,bila se ogrezla o krađu i malverzacije, što kroz proces privatizacije, što na bilo koji drugi način.

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija