• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.07.2019

20:13

ZDRAVKO MIHIĆ: Civilizovana i pristojna Srbija osuđuje napad i pokazuje solidarnost sa porodicom Vučić

Politika

ZDRAVKO MIHIĆ: Civilizovana i pristojna Srbija osuđuje napad i pokazuje solidarnost sa porodicom Vučić

Podeli vest

Poverenik OO SNS Paraćin Zdravko Mihić, povodom monstruoznih napada na predsednika Srbije i njegovu poridicu, rekao je da cela civilizovana i pristojna Srbija osuđuje ovaj napad, kao i da pokazuju solidarnost sa porodicom Vučić

- Danas, kada je napadnuta porodica predsednika Republike Srbije i kada su žrtve odvratnih i bolesnih pretnji njegova deca, svi mi pokazujemo da li smo kao društvo sazreli. Civilizovana i pristojna Srbija osuđuje ovaj napad i pokazuje solidarnost sa porodicom Vučić - poručio je Mihić.

Prema njegvoim rečima, prizemni govor mržnje i pretnje po život dece u Srbiji 2019. godine nisu prihvatljivo sredstvo političke borbe

- Snage prošlosti, navikle na ovakve metode, moraju zato ostati u potpunosti izolovane i osuđene od svih pristojnih građana. Oni, koji su solidarnost i emociju uvek imali samo za sebe i novac koji su grabili, a nikada za druge ljude, tuđe porodice i za decu, nikada više ne smeju dobiti priliku da bilo koga u ovoj zemlji ugroze - rekao je Mihić i dodao:

- Zato ih pristojni danas jasno osuđuju. I pristojni kažu: Stojimo uz Aleksandra Vučića u njegovoj borbi za zdravo društvo, uspešnu zemlju i budućnost svakog deteta u Srbiji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17