• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.07.2019

11:10

(VIDEO) PROTIV VUČIĆA SE VODI SPECIJALNI PSIHOLOŠKI RAT! Vojislav Šešelj otkrio KO STOJI IZA PRETNJI PREDSEDNIKU I NJEGOVOJ DECI!

Politika

(VIDEO) PROTIV VUČIĆA SE VODI SPECIJALNI PSIHOLOŠKI RAT! Vojislav Šešelj otkrio KO STOJI IZA PRETNJI PREDSEDNIKU I NJEGOVOJ DECI!

Podeli vest

Pretnje upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici i objavljivanje umrlice sa Vučićevom slikom predstavljaju metode specijalnog psihološkog rata, ocenio je danas lider SRS Vojislav Šešelj, koji smatra da je žena uhapšena zbog pretnji Vučiću i njegovoj deci instrumentalizovana od strane političkih protivnika

Šešelj je gostujući na TV Pink rekao da je tokom bavljenja politikom i sam imao mnogo sukoba i prepucavanja, da nije štedeo političke protivnike ni oni njega, ali mu, naglasio je, nikada nije padalo na pamet da na najbrutalniji i najvulgarniji način napada nečiju decu.

Lider radikala kaže da bi slično reagovao i da je u pitanju dete nekog od opozicionih lidera, Dragana Đilasa ili Boška Obradovića, i naglasio da ničiju decu ne treba dirati i da ona moraju biti svetinja za svakoga.

Prema njegovim rečima, žena iz Šapca, koja je uhapšena zbog sumnji da je na Tviteru pretila Vučićevoj deci, najverovatnije je instrumentalizovana i neko ju je nagovorio da to učini.

Foto: printscreen

Šešelj tvrdi da uhapšena potiče iz kriminalnog miljea i da je ranije osuđivana zbog nasilja nad svojom majkom.

- To čudovište je instrumentalizovano, neko ju je nagovorio ili joj platio da to uradi, ili je iskoristio njen telefon za to. Pretnje su intonirane kao da ih je pisao muškarac, a ne žena, možda će istraga pokazati da je neko drugi umešan - naveo je Šešelj.

DAČIĆ O NAPADIMA NA VUČIĆA I NJEGOVU DECU: Pretnje nisu deo političke borbe, VEĆ KRIVIČNA DELA!

Ocenio je da je sada prilika da domaće sudstvo pokaže efikasnost i istakao da bi objedinjavanjem nekoliko krivičnih dela, osumnjičena mogla bude osuđena i na ukupno 10 godina zatvora.

POGLEDAJTE KOMPLETNO GOSTOVANJE VOJISLAVA ŠEŠELJA NA TV PINK:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
svakidangledasspletkepodmetaci

pre 4 godine

to je sve od sapunica serija tamo se samo truju ubijaju podmeću jedni drugima kao u davna vremena kad niko nije umro prirodnom smrću.Poprimili smo manire odatle. Raja sad misli da je sve dozvoljeno. A zasto ne bi kad javne estradne ličnosti sve to govore onda mediji tvrde sa su brutalno iskrene a ne da su za ćorku. Meni to liči više na uličarski bezobrazluk nego na ozbiljnu pretnju ali ako niko ne kaze ne moze da predje u svasta.

Predragm

pre 4 godine

Seselj pozivo na klanje muslimana a sada trazi sa ova zena bude osudjena na 10 godina zatvora. A da to nije bila politicka borba te zene. ?

cinjenice

pre 4 godine

Sve ti jebem cigansko, poltronsko, bedno... Smrad jedan. Ti si najobicnije govno. Treba ti se jebati majka zataška kada padne izdajnik sa vlasti.

Dejan

pre 4 godine

Vojo, neće tvoju decu niko dirati. Kad ode Vučić u zatvor, i tvoja deca će iza rešetaka, ne brini, neće dlaka sa glave da im hvali, jer će dugo biti tamo. Sa tobom, Vučićem, Andrejom, Danilom...

goran

pre 4 godine

ma ko jebe ovu iz šapca. U zatvor sa njom. Instrumentalizovana je. Pa valjda ima glavu da misli a ne da nosi kosu.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija