• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.07.2019

11:41

TADIĆ JE NAREDIO DA PRISLUŠKUJU VUČIĆA! Goran Vesić otkrio šokantne detalje nezakonite akcije špijuniranja predsednika Srbije!

Politika

TADIĆ JE NAREDIO DA PRISLUŠKUJU VUČIĆA! Goran Vesić otkrio šokantne detalje nezakonite akcije špijuniranja predsednika Srbije!

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika i član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Goran Vesić, povodom informacija ministra policije o dugogodišnjem prisluškivanju Aleksandra Vučića, ukazao je da je tačno da ga je vlast bivšeg predsednika Borisa Tadića koristila kao osobu preko koje su prisluškivali Vučića u vreme dok je bio u opoziciji

 

Vesić u pisanoj izjavi navodi i da je on sam za Tadićevu vlast bio jedan od glavnih neprijatelja, čime se, kaže, danas ponosi, jer je to, prema njegovim rečima, najpogubnija vlast u novijoj istoriji Srbije.

- Tada im je palo na pamet da mene nezakonito prisluškuju, kao i da moju komunikaciju s Vučićem koriste da preko mene prisluškuju njega. I da tako sakriju da prisluškuju opozicionog lidera i da, ako neko sazna, mogu uvek da kažu da su prisluškivali mene, a njega slučajno jer se često čuje sa mnom - naveo je Vesić.

Ističe da je istina zapravo bila drugačija, jer je prava meta je bio sadašnji predsednik Vučić.

- U toj prljavoj raboti učestvovalo je mnogo ljudi od kojih neki danas nisu živi, ali nalogodavac cele operacije je još uvek u politici. To je Boris Tadić. A, to je bilo vreme kada su u ime Tadića srpskom politikom harali Vuk Jeremić i Dragan Ðilas - dodao je Vesić.

(VIDEO) VUČIĆ JE PRISLUŠKIVAN PUNIH 13 GODINA! Ministar Stefanović otkrio šokantna saznanja policije!

On je rekao i da nikada nije bio obavešten od BIA da je bio prisluškivan, kada je proces prestao, iako im je to, kaže, bila obaveza po zakonu, jer je, dodaje, tadašnji šef BIA Saša Vukadinović tu operaciju vodio kao tajnu.

Vesić je dodao da ga je prijatelj iz BIA upozorio da ga prisluškuju, pa i prate, odmah pošto je operacija počela.

- U čitavu akciju su bili uključeni i neki Tadićevi policajci iz MUP-a koji na sreću odavno nisu u policiji - tvrdi Vesić.

Kako kaže, kada je Vučić pobedio na izborima, obustavili su sve oko prisluškivanja, a pokušali da unište dokaze, kao i da izmisle razloge zbog kojih su njega i Vladimira Ðukanovića slušali.

- Tada su izmislili ''ekstremizam'' ne bi li se opravdali. A glavni razlog je bila politika, odnosno Vučić. Tako je izgledala ta Tadićeva država - rekao je Vesić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lazni Bot

pre 4 godine

A kad padne Vucic novim vlastima ima da otkucava kako ih je Vucic prisluakivao.

Gde si bio do sada

pre 4 godine

Zasto si Vesicu cutao do sada? Sedis izgleda na dve stolice ili si sedeo. Tebe treba i dalje prisluskivati.

astra

pre 4 godine

Vesiću, govnjarčino kriminalna. Tadić je dva kriminalca pratio.

mihajlo

pre 4 godine

Vučića su se plašili i tada isto kao i sada.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija