• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.08.2019

16:19

BOŠKIĆ, ČESTITAMO! Jovanov: Obradović je odlučio da postane vlast, samo ne zna kako bi to ostvario!

Politika

BOŠKIĆ, ČESTITAMO! Jovanov: Obradović je odlučio da postane vlast, samo ne zna kako bi to ostvario!

Podeli vest

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov rekao je danas da je lider Dveri Boško Obradović odlučio da postane vlast, samo što još nije odlučio kako bi na vlast došao

-Tako neodlučan prepustio je samoj vlasti da bira, da li bi više volela da je Boško pobedi na izborima, ili bi, pak, da je Boško smeni na ulici - naveo je Jovanov, saopštila je SNS.

Prema njegovim rečima, u pitanju je samo izbor između te dve opcije, a rezultat će u svakom slučaju, kako kaže, biti isti - "Boško je od proleća vlast u Srbiji". 

ZA NJIH JE DEMOKRATIJA VITLANJE MOTORNOM TESTEROM! GO SNS: Mesto za dijalog je parlament, ali Đilasovci tamo svraćaju samo da uzmu novac građana za posao koji NE RADE!



Jovanov podseća i da ovo nije prvi put da Boško donosi ovako važne odluke i da je, na primer, pre dve godine, odlučio da postane predsednik. 

-Doduše, nakon što je osvojio velikih 2,28 odsto glasova više nije spominjao ovu odluku, ali je već sledeće godine doneo novu. Odlučio je da vodi Beograd - podseća Jovanov.

-Ali, avaj, ni građani glavnog grada nisu imali razumevanja za njegove odluke i ideje i nisu bili raspoloženi da ih vodi čovek koji ni u rodnom Čačku ne može da bude gradonačelnik, pa je Boško, zajedno sa svojim saveznikom Sašom Radulovićem, osvojio čak 3,8 odsto glasova, nakon čega više ni ovu odluku nije spominjao - dodaje Jovanov.

Kako kaže, u nedostatku novih ideja i odluka, Boško je maltretirao žene, mlatarao vešalima po Terazijama, pozivao na državne udare, upadao na RTS, pokušavao da blokira zgradu Predsedništva, čamio pod šatorom..., da bi, najzad, odlučio da postane vlast.

-Od srca mu čestitam na donetoj odluci i nemam nameru, niti verujem da bi to imalo ikakvog efekta, da ga u njegovim odlukama razuveravam. Niti bih umeo, niti sam stručan za to. 
Već će to, kao i uvek, učiniti narod Srbije, koji će, uveren sam, opet pokazati da ne podržava profašističke siledžije poput Boška Obradovića i njegove današnje partnere, a nekadašnje perjanice žute lopovske kamarile, Ðilasa i Jeremića. I pokazaće da ih ne podržava nigde. Ni na ulici, ni na izborima -
poručio je Jovanov u saopštenju.

SZS SE UGLEDA NA ŠIPTARE! Kozarov: Rada Trajković širi istu laž o ruskom humanitarnom centru kao i ALBANSKI POLITIČARI u Prištini!



Obradović je ranije danas na Tviteru napisao da kao što je vlast morala da sedne i razgovara sa opozicijom, tako će, kako tvrdi, morati da ode sa vlasti.

-Birajte da li na izborima ili na ulici - napisao je Obradović komentarišući izjavu predsednika Aleksandra Vučića da opoziciji neće biti dozvoljeno da spreči održavanje izbora.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
raca

pre 4 godine

Zavrseeni izbori i zamislite kombinaciju Djilas premijer,jeremić predsednik.Obradović ministar finansija- pitanje gde je srbija za 5 meseci

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)
Live TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)

Na sednici Saveta bezbednosti UN Vjosa Osmani dala je repliku na reči predsednika Aleksandra Vučića. Gosti "Info dana" bili su analitičar Dejan Miletić, advokat Pavle Staničić, politikolog Marko Šćepanović i pukovnik Veselin Šljivančanin komentarisali su govor Vjose Osmani u Njujorku. Uživo u studio javio se i Lazar Stević, dopisnik Informera sa Kosova i Metohije.

22.04.2024

18:09

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20