• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B. B.

01.08.2019

21:24

PREDALI SE I PRE POČETKA BORBE! Vuk najavio poraz SZS na izborima!

Politika

PREDALI SE I PRE POČETKA BORBE! Vuk najavio poraz SZS na izborima!

Podeli vest

Vođe dela srpske opozicije okupljene oko Đilasovog SZS svesne su svog lošeg rejtinga u narodu i već sada sami najavljuju poraz na parlamentarnim izborima na proleće 2020. godine! Tako je predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić na tribini SZS u utorak uveče u Zrenjaninu rekao da bi bio zadovoljan da i posle izbora ostane u opoziciji (!?).

- U slučaju da budu ostvareni uslovi za fer i demokratske izbore, opozicija bi mogla da postigne dobar rezultat. Uspeh za opoziciju bio bi da dobije 100 mandata u Skupštini Srbije i da osvoji vlast u oko 30 do 40 opština... - rekao je Jeremić.

S obzirom na to da republički parlament ima 250 poslanika, to praktično znači da bi toj najoptimističnijoj Jeremićevoj proceni aktuelna vlast i posle narednih izbora, sve do 2024. godine, imala vrlo komotnu većinu od 150 poslanika!?!

Komentarišući ovakve poruke lidera SZS, potpredsednik SNS Miloš Vučević kaže za Informer da je Jeremić preterani optimista.

- Svi pokazatelji, analize i istraživanja ukazuju da bi i 50 mandata bio uspeh za taj politički konglomerat tajkuna i bivših funkcionera. Nije uopšte diskutabilno da će oni ostati opozicija i posle sledećih izbora. Znaju i oni da ih narod neće. Zato bi i želeli da nasilno, bez izbora, preuzmu vlast - zaključuje Vučević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
major Dimitrijevic Boris

pre 4 godine

Da nece mozeda Koalicija Vuka Jeremica ,,Jebasmo Majku Srbiji ,, da pobedi ? Nije narod u Srbiji poludeo .Da je Jeremic normalan odmah posle obajvljenog razgovora podneo bi NEOPOZIVU OSTAVKU i vise nebi gospotvao po televizijama . $$# Dal On stvarno veruje da ce neko da glasa za njega posle njegove izjave ,, JEBASMO MAJKU SRBIJI ,, # pojacaj Oglasavanje na Facebooku Jeremicu ha ha ,pa ces sigurno da pobedis ,al na izborima u NIKARAGVi ))) i to pod uslovom da ti daju Drzavljnastvo da bi mogao tamo da se kandidujes

AA

pre 4 godine

Vruca politicka jesen jos nije ni na vidiku, a vlast se vec toliko usrala! Pa dobro, oni ipak znaju nesto sto mi ne znamo. Pa jel toliko los rejting, da ludujete vec 1. avgusta?!

Milan

pre 4 godine

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Milos

pre 4 godine

Добро јутро! Пробудио се и малкице се опаметио!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija