• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

02.08.2019

15:59

(VIDEO) POČELO UKLANJANJE SVEDOKA! Haradinajev saradnik PRONAĐEN MRTAV! Oteli ga, mučili, pa RASKOMADALI TESTEROM!

Politika

(VIDEO) POČELO UKLANJANJE SVEDOKA! Haradinajev saradnik PRONAĐEN MRTAV! Oteli ga, mučili, pa RASKOMADALI TESTEROM!

Podeli vest

Telo kontroverznog albanskog političara Festima Lata pronađeno je u amsterdamskom kanalu, javljaju holandski mediji

Lato je imao privatnu vojsku koja je bila smeštena u njegovoj kući u Aferdenu. Samoproglašeni je predsednik Ćamerije, dela Grčke koji svojataju albanski nacionalisti, prenosi RTS.

Holandski Telegraf navodi da su vlasti bile svesne činjenice da je Lato organizovao privatnu vojsku na svom imanju u Aferdenu, ali da, iz nepoznatih razloga, nisu reagovale.

HARADINAJ SE UDRUŽIO SA ISLAMSKIM EKSTREMISTIMA IZ NEMAČKE! Napraviće i PAKT S ĐAVOLOM samo da ostvari cilj - "VELIKU ALBANIJU"

 

Vojnike Festima Lata uvežbavali su "vojnici sa Kosova", navode holandski mediji, tvrdeći da su regruti te organizacije spavali u krevetima na sprat smeštenim u objektima na imanju kontroverznog političara.

Foto: Tanjug/AP

Telegraf navodi i da je tokom Dana zastave, albanskog nacionalnog praznika, na tom imanju organizovana "vojna parada", kao i da je Lato tom prilikom izjavio: "Ovo je vojska koju stvaram."

Njegovi "vojnici" su tokom te parade bili naoružani različitim automatskim puškama. Ta organizacija nazvana je "Oslobodilačka vojska Ćamerije", sa akronimom sličnim onima koje su koristile slične formacije na Kosovu, u Makedoniji i na jugu Srbije.

 

"OSETIO SAM MIRIS SVEŽE KRVI, PAKOVALI SMO LEŠEVE U HLADNJAČE I VOZILI U ŽUTU KUĆU"! STRAVIČNO SVEDOČENJE o Haradinajevim ZLOČINIMA!

 

Prištinski mediji navode da je Lato održavao dobre veze sa Ramušom Haradinajem.

Telo raskomadali testerom

Bota sot izneo je nezvanične detalje o načinu na koji je Lato ubijen, tvrdeći da je najpre otet još 15. jula, zatim mučen 48 sati, nakon čega je njegovo testerom raskomadano telo bačeno u reku.

Vest o ubistvu Latoa potvrdio je premijer „Republike Ćamrija“, Ali Aliju koji tvrdi da je pozadina ubistva politička. Međutim, Bota sot navodi mogućnost i da je Lato ubijen zbog kockarskih dugova, prenosi Kossev.

Foto: Printscreen

Lato je nezavisnost „Republike Ćamrije“ od Grčke proglasio 30. oktobra 2016, kada se takođe imenovao i za predsednika istog entiteta, a kako javlja Bota sot, tokom 2017, obećavao je da će početi sa izradom pasoša „Republike Ćamrija“.

Lato je sahranjen pre nekoliko dana u Albaniji, a ispraćen je sa zastavom „Velike Albanije“, prenosi Bota Sot.

BONUS VIDEO: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Malamuda

pre 4 godine

.......a jes bio facko......odelo dva broja vece

doktor

pre 4 godine

sve je jasno , albanska mafija vodi Nato lanac trgovine ljudima, narkotika i prostitucije u Holandiji , pa isto tako i u celoj EVropi , Nato je obezbedjenje kriminalaca i kriminalnih aktivnosti u Evropi , a i u Srbiji.

Marko

pre 4 godine

Nemaju oni ništa novo za napisati, pišu samo laži, sto puta izgovorena laž ali 101 kod srba je istina. Nije vas sramota uopće pisati takve laži. To mogu samo čede, koje nikako da se pomire da su izgubili SRAO krajinu, Cg, R. Kosovo a na putu su da izgube muslimanski Sanđak i Vojvodine. Samo naaavalite pa da vidite, koliko će da vam ostane od smrdije.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija