• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.08.2019

16:59

RASPARČAO DRŽAVU, A SAD ŽALI NAD NARODOM! Đurić: Jeremićeva jadikovka nad sudbinom Srba van Srbije neiskrena, krivo mu je što sa vlasti nije otišao još bogatiji!

Politika

RASPARČAO DRŽAVU, A SAD ŽALI NAD NARODOM! Đurić: Jeremićeva jadikovka nad sudbinom Srba van Srbije neiskrena, krivo mu je što sa vlasti nije otišao još bogatiji!

Podeli vest

Potpredsednik GO Srpske napredne stranke Marko Đurić ocenio je da Vuk Jeremić, lamentirajući nad zaista teškim položajem Srba u regionu, zapravo prebacuje samome sebi, pošto je, kako tvrdi, u njegovo i Ðilasovo vreme Srbija ostala bez zajedničke države sa Crnom Gorom, a stotine hiljada Srba postali su dijaspora

- Jeremić i treba da se posipa pepelom zbog toga što je oligarhija čiji je i sam bio deo preuzela državu površine 102.350 kvadratnih kilometara, a svojim naslednicima su ostavili manje od 89.000
kvadratnih kilometara, od čega je 10.887 kvadratnih kilometara na Kosovu i Metohiji, gde je, takođe, za njihove vlasti proglašena nezavisnost - 
naveo je Đurić u saopštenju koje je dostavljeno medijima. 

(FOTO) RUSKI AMBASADOR ODBRUSIO ĐILASOVOJ RADI: Nemojte se brukati, imate li hrabrosti da JASNO I GLASNO kažete KO JE KRIV za STRADANJE SRPSKOG NARODA NA KiM?!



Te brojke, kako kaže, najbolji su podsetnik "na tragični bilans jedne neodgovorne i nedržavotvorne vlasti, čiji su predstavnici Jeremić i Ðilas na položaj došli kao puki siromasi, a sa njega otišli kao multimilioneri". 

- Ali Jeremićeva jadikovka nad sudbinom Srba van Srbije nije iskrena, i jedino zbog čega tuguje je to što sa vlasti nije otišao još bogatiji - kaže Đurić.

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da su danas Srbi u Crnoj Gori u najtežem položaju i da je to ubedljivo najugroženija etnička grupa na čitavoj teritoriji Evrope, uz mogući izuzetak položaja Srba na Kosovu i Metohiji. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mihajlo

pre 4 godine

Lični interesi ispred problema građana i države.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija