• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.08.2019

16:12

HRVATSKA NEGUJE FAŠIZAM! Vulin: "Oluja" se Srbima neće nikada više ponoviti, Hrvati mogu da prete nekom drugom!

Politika

HRVATSKA NEGUJE FAŠIZAM! Vulin: "Oluja" se Srbima neće nikada više ponoviti, Hrvati mogu da prete nekom drugom!

Podeli vest

"Oluja" se prema Srbima više nikada neće ponoviti, o tome neka niko ne sanja. Ako je u Hrvatskoj spremaju za nekog drugog, to je već njihov problem, a Srbima nemojte pretiti, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin

Vulin je to rekao komentarišući obraćanje hrvatskog ministra odbrane Damira Krstičevića na prijemu ratnih zapovednika u Kninu povodom godišnjice operacije "Oluja" u kojoj je proterano 250.000 Srba iz Hrvatske, u kome je, između ostalog, rekao da je hrvatska vojska spremna na nove "Oluje".

- Slaviti zločinačku ''Oluju'' mogu samo oni kojima je normalno da se polažu venci na grobove ustašama i kojima je normalno da se ne poštuje ni Ustavni sud, samo ako je omogućio upotrebu ćirilice. Srbija ne želi ni pedalj Hrvatske, a sve manje je žele i Hrvati koji je masovno napuštaju - naveo je Vulin u izjavi za javnost.

(VIDEO) OVE LUDE USTAŠE OPET PRETE! Ministar odbrane Hrvatske Damir Krstičević: HRVATSKA VOJSKA SPREMNA NA NOVE "OLUJE"!

 

On je dodao da je Hrvatska ekstrem po pitanju fašizma.

- Ne postoji zemlja na svetu koja se raduje proterivanju svojih državljana i ne postoji zemlja u Evropi koja se još uvek drži fašističke ideologije i prakse kao što to čini Hrvatska - rekao je Vulin.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Smrad

pre 4 godine

Državljani neke države ne rade nekakve krajine i ne ubijaju svoje sugrađane. A kad dođe na naplatu imaju sreće što su samo pobjegli. Kolektivna crna rupa od 90 - 95. Što ste radili za tih 5 godina jo ste i dobro prošli

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija