• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

06.08.2019

08:42

KOLINDA JE HTELA DA UZME PUŠKU I PUCA NA SRBE, a Šešelj joj poslao poruku od koje joj je ZABRIDELO ISPOD GAĆICA!

Politika

KOLINDA JE HTELA DA UZME PUŠKU I PUCA NA SRBE, a Šešelj joj poslao poruku od koje joj je ZABRIDELO ISPOD GAĆICA!

Podeli vest

Teško da bolje možete da otpočnete kampanju u Hrvatskoj, a da u njoj ne upotrebite Srbe ili barem javno kažete kako vam je žao što ih niste ubijali

Upravo to je uradila aktuelna hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović, koja je u Kninu najavila da želi još jedan predsednički mandat, a onda je i ispalila da ju je tokom rata devedesetih godina grizla savest i da je želela da uzme pušku i ode na ratište.

- Najradije bih uhvatila pušku i otišla na ratište, ali shvatala sam da nije stvar samo u mecima i u suočavanju s onima koji su ispred vas - rekla je Kolinda Grabar Kitarović i istakla da je bila svesna da ima dužnost u Ministarstvu spoljnih poslova.

KOLINDA SLAVI "OLUJU" UZ TOMPSONA! Predsednica Hrvatske na koncertu USTAŠKOG PEVAČA dan uoči obeležavanja godišnjice POGROMA NAD SRBIMA!

Vojislav Šešelj, predsednik Srpske radikalne stranke, je kratko prokomentarisao izjavu hrvatske predsednice.

- A ja sam je baš u to vreme jurio da joj uvalim pušku - rekao je Šešelj. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dogodine u Vukovaru

pre 4 godine

Naredne godine je već 1/4 veka hrvatskog slavlja i srpskog kukanja i 25 Oluja: -RH predseda Evropskom Unijom! -Plate u proseku rastu preko 1000E! -Biće najveća vojna parada u istoriji RH! -Otvara se vodotoranj u Vukovaru u njemu Muzej Oluje a na krovu vidikovac sa večnom hrvatskom zastavom! -Otvara se Muzej pobedničke hrvatske vojske u Zagrebu u kojem će staviti dokument o zarobljavanju i potpisane predaje srpske vojske hrvatima u Glini 8.8.95g da ga vide turisti iz celoga sveta i Srbije! -Izlazi film PREDSEDNIK o "Ocu Domovine" dr. Franji Tuđmanu! -Snimanje filma u holivudsko-hrvatskoj produkciji koji će se zvati Oluja svih Oluja! -Tomsonov koncert u Vukovaru(nije još zvanično potvrđeno jer kaže da se vraća u svoje Čavoglave)!

Haško

pre 4 godine

Ono šta ostaje za istoriju je presuda Haškog suda gde Sudac u obrazloženju oslobađajuće presude kaže da je Oluja bila dobro osmišljena i brzo napravljena u samo 3-4 dana pa je zato bilo malo civilnih žrtava sa obzirom na veliku liniju bojišnice od Virovitice do Karlovca i Karlobag .... A to je i razlog zašto se ona izučava na vojnim učilištima po celom svetu.... Svetska novinarska agencija AP-Asošijeted Pres, pokazala video za čudo od naoružanja, koje su hrvati uzeli srbima, kad su ih zarobili, ceo Krajiški korpus 6000vojnika koji im potpisao, predaju u Glinu... CROATIA: CROATS SHOW OFF SPOILS OF WAR-Youtube www.youtube.com/watch?v=o3fV6_WqNqw

Jole

pre 4 godine

Prostacina matora i on je dr. pravnih nauka. Taj bi i govna jeo samo da mu se ime pojavi u novinama. Ne brukaj profesiju idiote matori.

Lazni Bot

pre 4 godine

Prava ona drzavna korisna opozicija uvek uradi ono sto bi vlast ali posto su na vlasti preobuceni radikali tu je uvek Šešelj da odradi prljave poslove za vlast,o Kolindi sve najgore.

Marko

pre 4 godine

Jebat ćemo mi vama mamu ćetnićku pa i za 1000 goduna ponovo gamad srpska nema pomirbe sa vama nikada

slobodanandrejevic06

pre 4 godine

sta kaze onaj musliman iz bosne i hercegovine za kolindu, kobilo ustaska. prava kvalifikacija.

sssdivizioon

pre 4 godine

i seselova gospoda dok nije bio on tu i ona probala ispodgacica i to redenku

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!
Fudbal

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!

"Mančester siti razmišlja o budućnosti bez Pep Gvardiole. Sve manje veruju da će produžiti ugovor koji ističe 2025. godine", javlja španski portal "Relevo".

20.04.2024

10:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija