• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.08.2019

15:17

ŠTA BRE HOĆE TA OPOZICIJA! PALMA: IZBORNI USLOVI BOLJI NEGO RANIJE!

Politika

ŠTA BRE HOĆE TA OPOZICIJA! PALMA: IZBORNI USLOVI BOLJI NEGO RANIJE!

Podeli vest

Ja više ne znam šta opozicija u Srbiji hoće, a mislim da ni oni sami ne znaju šta hoće, osim što znaju da će doživeti debakl na redovnim izborima naredne godine, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma

Palma smatra da opozicija traži izgovor na svaki način kako da ne učestvuju u izbornoj utakmici.

On ocenjuje da su danas izborni uslovi u Srbiji mnogo bolji nego 2008. i 2012. godine!

Neke zemlje podevaju opoziciju


- Nekoliko zemalja stalno podeva opoziciju u Srbiji, kako bi što više naneli štetu i oslabili državu Srbiju, koja danas nikada nije bila jača i u međunarodnim odnosima i na političkom i ekonomskom planu. I nije problem što će te zemlje naneti štetu opoziciji u Srbiji, već je problem što opozicija na takav način nanosi štetu državi Srbiji i njenim građanima. Te zemlje, koje podevaju srpsku opoziciju su i sponzori takozvanog nezavisnog Kosova i njihov cilj je da Srbija bude što slabija - izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

- Pošto opozicija u Srbiji zna da će drastično da izgubi na redovnim izborima 2020. godine, sada će tražiti alibi za neučestvovanje, pa će, između ostalog, pitati vlast “zašto vi po službenoj dužnosti otvarate fabrike, autoputeve I tako dalje. A šta oni otvaraju? Oni zatvaraju prilaz centralnom trgu u našem glavnom gradu. Šta je njihov program? Je l` opet pljačkaška privatizacija, zatvaranje fabrika i radnih mesta, proglašavanje nezavisnog Kosova i puštanje albanskih ratnih zločinaca na slobodu i davanje Hrvatskoj svih popusta kako bi postala član Evropske unije, kao što je bilo u njihovo vreme- kaže Dragan Marković Palma.

DRAGAN MARKOVIĆ PALMA: Gotovina i Haradinaj da budu cimeri u ćeliji haškog tribunala, INAČE NEMA MEĐUNARODNOG PRAVA!

Predsednik Jedinstvene Srbije ističe da nije čuo da se opozicija u Srbiji oglasila povodom izjave Kolinde Grabar Kitarović da joj je žao što tokom rata u Hrvatskoj nije uzela pušku u ruke ili povodom izjava Haradinaja kako je čist po pitanju ratnih zločina na Kosovu i Metohiji.

Izbori, parlamentarni i lokalni 2020. godine u Srbiji su redovni izbori, a izborni uslovi su isti kao u zemljama Evropske unije. Ko neće da učestvuje na tim izborima, taj se boji izbornog rezultata. Opozicija u Srbiji se ponaša kao hrvatska košarkaška reprezentacija koja je 1995. godine u Atini odbila da prisustvuje proglašenju Evropskog prvaka, tadašnje reprezentacije Jugoslavije i intoniranju himne. Od tog trenutka košarkaška reprezentacija Hrvatske ne postoji ni na evropskoj ni na svetskoj mapi. Isto tako će opozicija u Srbiji, ako bojkotuje redovne izbore, sama sebe isključiti iz političkog života Srbije- poručio je Marković.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija