• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

06.08.2019

18:42

SEKRETARICA OLIVERA IVANOVIĆA OPET NA SASLUŠANJU!  Sumnjiče je za navodnu umešanost u njegovo ubistvo!

Politika

SEKRETARICA OLIVERA IVANOVIĆA OPET NA SASLUŠANJU! Sumnjiče je za navodnu umešanost u njegovo ubistvo!

Podeli vest

Specijalno tužilaštvo iz Prištine poslalo je Silvani Arsović, najbližoj saradnici Olivera Ivanovića, poziv za saslušanje zbog njene navodne umešanosti u njegovo ubistvo

Ona će, kako Informer saznaje, biti saslušana danas u pola deset u Prištini, a na teret joj se stavlja da je navodno pomagala u izvršenju ubistva srpskog političara Olivera Ivanovića.

 

- Svi znaju da je Silvana bila odana Oliveru Ivanoviću. Ona je njegova dugogodišnja saradnica i najodanija prijateljica. Dva puta su je do sada saslušavali, ali će se i sada odazvati pozivu - kazala je ona i dodala da Ivanovićevi saradnici nikada nisu pogledali snimke sa nadzornih kamera koje su postavljene na stranačkim prostorijama ispred kojih je ubijen Oliver Ivanović.

- Bili smo u bolnici, još uvek nismo znali da je Oliver preminuo, kada su nas u najvećoj žurbi odatle uzeli i doveli u kancelariju da im predamo video snimke, a nisu imali sudski nalog. Toliko su insistirali, da jedino što sam mogla jeste da tražim da dođu advokati, što se i desilo, i uzeli su snimke bez naloga, ali u njihovom prisustvu - kazala je ona i dodala da su snimke uzele osobe koje su se predstavile kao istražni organi iz Prištine i Mitrovice.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17