• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

08.08.2019

11:44

VUČIĆ O IZMIŠLJOTINAMA OPOZICIJE: Moje političke protivnike niko ne prisluškuje, KAO ŠTO SU ONI MENE!

Politika

VUČIĆ O IZMIŠLJOTINAMA OPOZICIJE: Moje političke protivnike niko ne prisluškuje, KAO ŠTO SU ONI MENE!

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je dobio preciznu informaciju nadležnih da njegove ključne političke protivnike niko ne prisluškuje i da oni to znaju

- Zamislite kakav bi problem bio da neko izađe i kaže da mi prisluškujemo Ðilasa i Jeremića - rekao je Vučić.

Na pitanje kako je tema postala to što je pokazao dokumenta da je prisluškivan godinama, a ne to zašto je prisluškivan, Vučić je konstatovao:

- Oni vas slušaju, a onda izmišljaju sve i svasta i najavljuju kako će da otkriju sve i svašta. Izmišljali su da sam bio na vezi sa Subotićem. A, to što je njima dao 10 miliona evra, a nama ništa, i to je potvdrio i govorio o tome u Miškovićevim novinama.. I nije ih sramota - rekao je Vučić.

- Za sve koji misle da su ključni politički protivnici, dobio sam tvrdu, preciznu i jasnu informaciju da nije tačno da ih prisluškuju. A oni se hvale time da su mene prisluškivali - rekao je Vučić.

Vučić je rekao da je znao za određene sitnice, ali da je tek prethodnih dana saznao sve o tome kako su ga prisluškivali.

- Sedam godina sam ćutao, nikada to nisam iskoristio, govorio o tome. Ne bih ni govorio, jer ne mislim da je to najvažnije. Nisam ja u pitanju, najvažnije je šta možete da uradite za građane, a ne da li ste vi ugroženi ili ne - dodao je.

VUČIĆ OTKRIO: Vrše veliki pritisak na mene: PRIZNAJ KOSOVO, IONAKO ĆEŠ POBEDITI NA IZBORIMA, a mi ćemo ti onda pomoći da Srbija uđe u EU!

Kada je reč o slučaju praćenja njegove dece, Vučić je rekao da su mu službe dale informacije za ćerku, a da je uhvaćena osoba koja mu je slikala sina na radnom mestu.

Predsednik je istakao da ne može i da ne iznosi informacije o tome ko mu je pratio ćerku, jer ne može da ugrozi državu i naruši odnose s pojedinim zemljama, jer mu neko prati decu.

- Moram da zaštitim svoju decu i to ću da uradim. Ali, ne smem da ugrozim zemlju, ne mogu da kažem ko mi je pratio ćerku i o tome ne pričam, jer moram da štitim sve građane. O mojoj deci brinem kao otac, ali o svoj deci brinem kao predsednik, to mi je posao - rekao je Vučić.

Kako je rekao, svi su se zatrčali i počeli da govore o tome kako je on bio na vezi sa kriminalcima, te pomenuo da je i danas objavljeno da je bio na vezi sa vođom navijača Partizana, Radosavljevićem, pa su ga, navodno, zato slušali.

Vučić je istakao da nikad nije razgovarao sa tim čovekom, kojeg je video samo jednom kada je zvanično posetio stadion Partizana i kako bi rukovodstvo kluba uverio da će imati istu vrstu pomoći kao i Crvena zvezda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija