• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.08.2019

12:17

JUGOVIĆ: Izborom Vučića narod je izabrao da Srbijom ne upravljaju tajkuni i strani ambasadori!

Politika

JUGOVIĆ: Izborom Vučića narod je izabrao da Srbijom ne upravljaju tajkuni i strani ambasadori!

Podeli vest

Član Glavnog odbora SNS Bratislav Jugović poručio je da opoziciju ne zanima volja naroda, već samo volja pojedinaca i moćnika

- Zahtevom da se onemogući Vučiću da ne učestvuje u kampanji, opozicija šalje jasnu poruku da na izborima ne treba da se događa volja naroda, već volja pojedinaca i moćnika. Izborom Vučića narod je izabrao da Srbijom ne upravljaju tajkuni i ambasadori. Kada bi Jeremić bio član Vlade Republike Srbije, a Đilas premijer, lažna država Kosovo bi do sada bila članica Interpola, Srbija bi do sada bila članica NATO, a TV N1 bi se preselila u Takovsku ulicu (u RTS). Naši generalni i heroji sa Košara bi bili građani drugog reda, dok bi Đilas bio srpski Zaev, a Jeremić srpski Boki 13. Srbija bi bila samo teritorija, ali ne i država, kad bi postojali izbori u kojima učestvuje Đilasova klika, a ne učestvuje Vučić - rekao je Jugović. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Retardinjo

pre 4 godine

Ovo su kadrovi koji hvale vodju i vode drzavu. Ovaj balavac je bio retardirano agresivan ceo zivot.. da mu u onoj selendri gde je rodjen roditelji nisu bili poznati.. sad bi trunuo u nekom bajboku. Bezite deco.. ovde buducnosti nema.. da ma ovaj soli pamet..

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija