• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.08.2019

14:37

VUČIĆ BAŠ ŠMEKERSKI ODGOVORIO SERGEJU! Trifunović: Vučiću, završićeš kao Gadafi! Vučić: Sergej je pravi gospodin!

Politika

VUČIĆ BAŠ ŠMEKERSKI ODGOVORIO SERGEJU! Trifunović: Vučiću, završićeš kao Gadafi! Vučić: Sergej je pravi gospodin!

Podeli vest

Lider PSG, bivši glumac Sergej Trifunović nastavio je da besomučno vređa predsednika Srbije Aleksandra Vučića i preti mu, naravno putem društvenih mreža

Propali glumac ovog puta zapretio je Vučiću da če završiti kao nekadašni lider Libije Moamer el Gadafi! Koji je, da podsetimo, zverski ubijen od strane "revolucionara"!

Foto: printscreen

Predsednik Vučić je, međutim gospodski i šmekerski odreagovao, i na pitanje novinara o ovoj pretnji, Trifunoviću samo poručio:

- Pa dobro. To je u redu. Mnogo idanas u Libiji maštaju o Gadafijevom vremenu. Ja Sergeju Trifunoviću želim dobro zdravlje. Pravi je gospodin!

(VIDEO) VUČIĆ O POKUŠAJU UPADA U PREDSEDNIŠTVO: Znaju da su sinoć kršili zakon! Oni koji šalju decu na proteste moraju da znaju kolika je to odgovornost!

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marcco

pre 4 godine

Svaka čast na smirenosti i mirnoci. Da meni neki smrad ovako nešto kaže, ubio bih ga.

Amater

pre 4 godine

DOKLE CE OBICNI GRADJANI BITI HAPSENI A OVI KOJI PRETE PREDSEDNIKU IMAJU SLOBODU DA PRETE SVAKOM.DA JA PRETIM OVOJ LJIGI UHAPSILI BI ME ODMAH JER PREDSEDNIK PAZI NA NJIH KAO DA SU MU ROD.

sima

pre 4 godine

Sve bi ja ove bukače uličare malo u libiju pa kad steknu iskustvo poslao malo i u siriju da se tamo bore protiv svoje zemlj e i protiv jedine pravoslavne države Rusije. Sve te mentole i uličare u zabelu za njih još ostaje ludnica, Kovin i beograd Laza Lazarević i tamo ih ostaviti dok se neopamete.

Reziser

pre 4 godine

Sto ne uhapse pavijana??.On preti non stop i nikom nista , normalan covek ako preti slede sankcije. Igra istu igru kao Canak. Placen da laje i talasa. Kakva slina od coveka misli zaradice milione ako udje u politiku .

mihajlo

pre 4 godine

To je javna ličnost, izgleda da je na "lekovima".

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija