• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Pink.rs

12.08.2019

13:46

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ ZA PINK: Opozicija nasiljem sakuplja političke poene,  njihova ideja je da pobede na izborima TAKO ŠTO ĆE VUČIĆU VEZATI I RUKE I NOGE!

Politika

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ ZA PINK: Opozicija nasiljem sakuplja političke poene, njihova ideja je da pobede na izborima TAKO ŠTO ĆE VUČIĆU VEZATI I RUKE I NOGE!

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik dnevnog lista Informer Dragan J. Vučićević rekao je da ono što su pripadnici dela opozicije radili na protestima u subotu kada su pokušali da na silu upadnu u zgradu Predsedništva predstavlja najstrašnije kršenje zakona

-Ni u jednoj evropskoj zemlji ne bi mogli to da urade, bili bi izrešetani u Londonu, Parizu...To znaju i lideri SzS i zato ćute. Pripadnici obezbeđenja Predsedništva Srbije tokom protesta "1 od 5 miliona", kada su okupljeni silom pokušali da upadnu u zgradu Predsedništva su reagovali ispod zakonskih ograničenja - smatra Vučićević i dodaje da je zakon po tom pitanju vrlo sličan i u Francuskoj i u Srbiji.

On naglašava da su se protestanti uplašili ozbiljnih novinarskih pitanja.

- Onaj Marsovac Srđan Marković, što je hteo da ide da živi na Marsu, slikao se i kukao dok je pokazivao jednu ogrebotinu - kaže Vučićević i podseća na to kakva je bila njihova konferencija za novinare i da je pobegao kada ga je naša novinarka Gordana Uzelac pitala zašto joj je slao lascivne poruke.

- On je pobegao od pitanja Gordane Uzelac, nije hteo da odgovori - kaže Vučićević.

Kako dodaje, u trenutku kada demonstranti hoće da upadnu u Predsedništvo, njih ima oko 200.

- Ako je to demokratija, onda svaka čast. Njihova politika je nasilje - ističe Vučićević.

Takođe, naglašava i da nijedan lider SzS nije u zemlji.

- Jeremić je non stop negde, Obradović se bahati po Crnoj Gori, a Đilas šopinguje po Solunu - napominje on i primećuje da oni žele da neko drugi za njih organizuje upade, a da oni onda hoće tako da dođu na vlast.

- Ne ide to tako, vlast se dobija na izborima - kaže Vučićević.

Govoreći o sastanku na Fakultetu političkih nauka, Vučićević kaže da je tu "najgori Zelenović".

-  On obuče odelce, pije espreso, kaže tri rečenice i najavi građanske nemire - ističe Vučićević i dodaje da im sve smeta i izborna tišina i vreme izbora, kao i da oni ne shvataju da narod neće da glasa za njih.

JEDINSTVEN PRIMER U SVETU! Uklonjene zaštitne ograde ispred zgrade Predsedništva Srbije!

 

- Niko ne prelazi cenzus od njih, sem PSG-a koji nije sa njima u savezu - naglašava Vučićević i dodaje da je predsednik Vučić rekao da izmene birački spisak i sve što žele i da će 90 odsto primedbi usvojiti.

Vučić ima ideju moderne i napredne Srbije

 

Vučićević naglašava da predsednika Srbije ne zanima novac i naglašava da Vučić ima ideju za modernu i naprednu Srbiju.

- Nikad poštenijeg političara nisam upoznao. On se jako obradovao kada je čuo da će moći da se otvori auto-put Beograd-Čačak. Takve stvari njega raduju. On živi za to - zaključuje Vučićević.

- Smeta im finasniranje, kukaju kako ih nema u medijima a stalno su na N1, u Danasu, sve nedeljnike sem "Pečata" kontrolišu i uporno ponavljaju da imaju samo jedan zahtev, a to je da se zabrani Vučiću da učestvuje u izbornoj kampanji. Njihova ideja je da pokušaju da pobede na izborima tako što će njihovom suparniku biti vezane i ruke i noge. Oni hoće da mu zabrane da se bavi svojim poslom i 45 dana da ga nigde nema, a setimo se da tokom njihovih izbornih kampanja dok su bili na vlasti nije moglo da se živi od Tadića i Đilasa - podsetio je Vučićević.

DELIKVENTNA OPOZICIJA GLUMI ŽRTVU! Đukanović: Hvata ih nervoza jer ne mogu da dođu do državne kase! DŽABA IM MEDIJSKI PROSTOR, KAD IH NAROD BOJKOTUJE!

 

Vučić, kako kaže Vučićević, radi svaki dan, i naglasio da je šef naše države uradio nešto na šta čekamo 75 godina, a to je auto-put Obrenovac-Čačak.

- Sledeće nedelje, 18. avgusta biće otvaranje ovog auto-puta koji je nazvan Miloš Veliki, kako je predsednik predložio. Takođe, biće urađena i brza pruga Beograd-Novi Sad, kojom ćete za 27 minuta biti u Novom Sadu, gradi se i Moravski koridor koji će povezati Koridor 10 sa Koridorom 11 - napominje Vučićević, naglasivši da mu je najlepša vest ta da će se duplirati državna davanja majkama i bebama.

POGLEDAJTE KOMPLETNO GOSTOVANJE VUČIĆEVIĆA NA TV PINK:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoki

pre 4 godine

Гледао сам емисију и уочио сам лицемерје господина Вучићевића. Наиме господин пљује по Шолаку и Ђиласу, али код куће користи услуге кабловског оператера СББ. Па господине будите доследни до краја!

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija