• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Dobromirović

12.08.2019

14:23

(FOTO) BOŠKO SE BAHATI PO CRNOJ GORI! Umorio se od protesta! ŠETA, ALI PORED HOTELSKOG BAZENA!

Politika

(FOTO) BOŠKO SE BAHATI PO CRNOJ GORI! Umorio se od protesta! ŠETA, ALI PORED HOTELSKOG BAZENA!

Podeli vest

Šef Dveri Boško Obradović poziva na haos u Srbiji, i to sa plaže u Petrovcu! U hotelu 'Palas' napravio skandal zbog smeštaja, tražio da se iz apartmana koji se njemu svideo izbaci bračni par iz Beograda

Šef pokreta Dveri Boško Obradović, jedan od lidera Đilasovog Saveza za Srbiju, poziva na haos u Srbiji i preti krvavim građanskim sukobima pravo sa plaže u Petrovcu u Crnoj Gori.

Politika u kupaćim gaćama

U letnjim mesecima lideri opozicije tradicionalno svoju borbu ne vode kao njihove pristalice, na ulici, već na plažama
Jelena Vukoičić, politikolog

U jeku priče o bojkotu, dok huška svoje pristalice na sukob sa policijom i upadanje u medije i državne institucije, Obradović je krišom otputovao na Crnogorsko primorje, gde se smestio u hotel 'Palas' u Petrovcu. Odmah po dolasku u ovaj hotel lider Dveri je, kako saznajemo, napravio skandal pošto je zahtevao da dobije najbolji apartman, u kome je već bio smešten stariji bračni par iz Beograda sa unukom.

Obradović je, kako svedoče gosti ovog hotela, koji su nam i poslali njegove fotografije, sve šokirao svojom drskošću i bahatošću.

Foto: Informer DN

- Iako mu je rečeno da je apartman koji traži zauzet i ponuđeno mu nekoliko drugih, istih takvih, Obradović je tražio baš onaj zauzeti. Čak je zahtevao da se iz apartmana odmah izbaci bračni par iz Beograda! Reč je o penzionerima, gospodin je vojno lice, a gospođa medicinska sestra sa VMA. Sa sobom su na more poveli i desetogodišnju unuku. To, međutim, uopšte nije zanimalo Obradovića, pa su ljudi na recepciji hotela ostali zapanjeni njegovom bahatošću... - prenosi jedan od gostiju hotela 'Palas'. Kako kaže, Obradović je na kraju ipak morao da odustane od svog zahteva i da se smesti u slobodan apartman.

Tako to oni rade

Tako je to kod Đilasa. Nekom šetnja po Terazijama, njemu šoping u Solunu. Pošto je kupio skoro sve opozicione stranke, odlučio da proteste proširi na Solun. Ne ide mu u Srbiji kako je planirao, pa da proba u Grčkoj
Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda

Gosti hotela su, kažu, ogorčeni Obradovićevim ponašanjem, koji je umislio da je nekakva VIP ličnost.

- Na bazenu hotela obavezno se šetka sa kaubojskim šeširom na glavi. Ni sa kim ne priča, ponaša se nadmeno, kao da je neka holivudska zvezda... - prenosi naš izvor.

I dok se Obradović nije oglašavao ovim povodom, predsednik Izvršnog odbora SNS kaže da Boškovo bahaćenje nikoga ne bi trebalo da čudi.

- Nije njima ni do kakvog dijaloga. Njima je do pljačke, do otimanja! Pošto na vlast ne mogu da dođu na izborima, voljom naroda, sada su se razbežali po moru, skupljaju valjda snagu da probaju od septembra na silu - naglašava Glišić.

Foto: Informer DN

Politikolog Jelena Vukoičić kaže da takozvanom SZS nije stalo ni do Srbije ni do njenih građana, već isključivo do lične političke koristi.

- Ova široka koalicija stranaka nema ništa zajedničko osim želje za vlašću. U tu svrhu pokušavaju da izmanipulišu deo nezadovoljnih građana. Ali kao što možemo da vidimo, u letnjim mesecima svoju borbu za smenu vlasti ne vode kao njihove pristalice, na ulici, već na plažama i bazenima skupih hotela - zaključuje Vukoičićeva.

A Đilas šopinguje u Solunu

Foto: Informer

Lider Saveza za Srbiju, tajkun Dragan Đilas, dok njegovih stotinak pristalica protestuje u Beogradu, opušteno šopinguje u Grčkoj. Đilasa je u tržnom centru "Kosmos" kod Soluna protekle subote fotografisao naš čitalac. Tajkun se, kako se vidi na fotografiji, izgleda malo umorio od kupovine, pa je seo da napravi pauzu. I da na Tviteru objavi još pokoju preteću poruku...

 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Crna ovca

pre 4 godine

El u ovoj zemlji letovanje postalo bahaćenje i luksuz ili je samo naslov teksta debilan?

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija