• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: EKIPA INFORMERA

13.08.2019

17:17

LUDILO! LIDER PSG BAHATI SE KAO KRIMI-TAJKUN!  Sergej divljao NA GLISERU I to u društvu osuđivanog ubice!

Politika

LUDILO! LIDER PSG BAHATI SE KAO KRIMI-TAJKUN! Sergej divljao NA GLISERU I to u društvu osuđivanog ubice!

Podeli vest

Rečna policija u nedelju uveče na Savi u Beogradu zaustavila Sergeja Trifunovića dok je, bez dozvole, jurcao gliserom "sirej 220" vrednim najmanje 20.000E. Sergej na gliseru bio u društvu čoveka koji je osuđen zbog ubistva devojke

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović uhvaćen je u ozbiljnom saobraćajnom prekršaju na reci Savi u Beogradu, saznaje Informer.
 

Stranačka obaveza


Ludovanje gliserom po beogradskim rekama je, po svemu sudeći, statutarna obaveza predsednika PSG, jer je to radio i Saša Janković
Milenko Jovanov, SNS

Rečna policija zaustavila je Trifunovića u nedelju uveče oko 20.50 kako divlja u svom gliseru "sirej 220", koji košta najmanje 20.000 evra. Ovaj glumac-političar glisirao je u gradskoj zoni reke, čime je ozbiljno ugrozio sva ostala plovila na reci. Da stvar bude gora, Trifunović uopšte nema dozvolu za upravljanje plovilom, a od dokumenata je kod sebe imao samo ličnu kartu. Policija je sa Sergejom na gliseru zatekla dve devojke i Igora R., čoveka koji je pravosnažno osuđen zbog ubistva devojke!

Foto: Informer DN


Cena "prava sitnica"


Predsednika PSG rečna policija je zaustavila zbog bahate i nebezbedne vožnje rekom. Prema rečima našeg izvora, Sergej se na gliseru nalazio u društvu dve devojke i svog prijatelja Igora R. iz Bijelog Polja, koji je 2005. godine pravosnažno osuđen zbog ubistva devojke i nedozvoljenog nošenja i posedovanja oružja (vidite okvir).


- Primetili smo čamac koji glisira i divlja po Savi. Bio je već pao mrak i samo smo videli kako je neko projurio, pa je patrola rečne policije krenula za gliserom - prenosi izvor Informera.
Ispostavilo se da su u gliseru policajci zaustavili glumca i lidera PSG Sergeja Trifunovića.

A drug mu ubio devojku i osuđen je na 12 godina

 

Igor R. iz Bijelog Polja, koji se sa Trifunovićem nalazio na gliseru, avgusta 2004. godine je ubio tada devetnaestogodišnju devojku u svom stanu na Banjici. Zbog ovog zločina je osuđen na 12 godina zatvora. U svojoj odbrani Igor R. je prvo tvrdio da je pištolj slučajno opalio i usmrtio devojku, ali je istraga utvrdila da je reč o ubistvu s umišljajem.
On je pobegao s mesta zločina i predao se nedelju dana kasnije.

- Kada ga je policija zaustavila, on je sam pokazao papir da je suvlasnik glisera zajedno sa izvesnim Vojislavom M. Kod sebe nije imao dozvolu, niti sertifikat da je osposobljen za plovidbu. Rečna policija mu je stavila do znanja da je bahato vozio i na taj način ugrozio bezbednost drugih učesnika u vodnom saobraćaju i saputnika na brodu. Napisana mu je prijava prekršajnom sudiji u skladu sa zakonom - prenosi naš izvor.

Foto: Informer DN


Informer je juče pokušao da stupi u kontakt sa Trifunovićem i od njega dobije odgovor, ali on je ignorisao naše poruke. S druge strane, Gojko Bakić, veštak u oblasti saobraćaja, kaže da je ovakva vožnja po reci krajnje nebezbedna.

ISTO RADIO I JANKOVIĆ - Sa ambasadorom na gliseru

 

Krajem jula 2017. godine u tajkunskom provodu na gliseru uhvaćen je i tadašnji lider PSG Saša Janković. Paparaco Informera "ulovio" je Jankovića kako se provodi na skupocenom plovilu u društvu jednog ambasadora i svoje supruge.
On tada nije želeo da odgovori javnosti ima li dozvolu za upravljanje gliserom, te u čijem je plovilo vlasništvu.

- Jasno je da svako kretanje koje nije u okviru propisa jeste nebezbedno. Nažalost, veliki broj upravljača plovnim sredstvima ne poštuje propise. Posebno se divlja na skuterima i gliserima... Uglavnom je reč o bahatosti, neiživljenosti i teško je reći šta je posredi. Vrlo je dominantno to neodgovorno ponašanje, koje ugrožava bezbednost svih aktera, i onih na brodu, i svih drugih na reci - kaže Bakić.


Inicijacija u PSG
Potpredsednik Srpske napredne stranke Milenko Jovanov ističe da Trifunović mora da odgovara ako je ugrozio bilo čiju bezbednost.
- Ludovanje gliserom po beogradskim rekama je, po svemu sudeći, statutarna obaveza predsednika PSG, jer je to radio i njegov prethodnik Saša Janković. Sada Trifunović nastavlja tu tradiciju. U svakom slučaju, ukoliko je ugrozio bilo čiju bezbednost, mora da dogovara - podvlači Jovanov.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mihajlo

pre 4 godine

Verovatno je opet u svom poznatom elementu, ako je.malo urađen.

Milos

pre 4 godine

Ииии, за овакву сподобу би неки гладсали?Ејј, Србијо моја !

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija