• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.08.2019

08:32

MATIJA BEĆKOVIĆ OTKRIO MRAČAN MILOV PLAN: Đukanović, pričajući o velikoj Srbiji, STVARA VELIKU ALBANIJU!

Politika

MATIJA BEĆKOVIĆ OTKRIO MRAČAN MILOV PLAN: Đukanović, pričajući o velikoj Srbiji, STVARA VELIKU ALBANIJU!

Podeli vest

Akademik Matija Bećković izjavio je da predsednik Crne Gore Milo Đukanović, pričajući o velikoj Srbiji, stvara veliku Albaniju

On je tako u intervjuu za Blic odgovorio na pitanje kako gleda na konstataciju - optužbu Đukanovića - da SPC u Crnoj Gori "čuva infrastrukturu velike Srbije".

- Boreći se protiv jedne koje nema, niti je bilo, on se bori za jednu drugu koje formalno nema, ali je stvarno ima - rekao je Bećković.

MILOGORCI, NE BUDITE TURCI! Amfilohije poslao MOĆNU PORUKU Đukanoviću i njegovim RUŠITELJIMA CRKAVA!

Ideju objedinjavanja pravoslavnih vernika u jednu crkvu u Crnoj Gori, Bećković komentariše ovako:

- Ima ona priča kako je onaj od svega što je bilo potrebno za pušenje imao samo usta i volju da puši. Isto tako, ovi koji nisu kršteni i nemaju ni crkvu ni sveštenike, ni vernike, a imaju volju da je imaju i onda bi da se ujedine. Da se ujedine ništa, sa nečim što postoji.

Osim toga, zapitao je Bećković, "zašto autor te originalne ideje ne bi bio i vladika te crkve kad je već gospodar Crne Gore, pa da se i tu tradicija obnovi".

DOBRI SMO IM SAMO KAD TREBA DA DOĐEMO I OSTAVIMO PARE! Ministar turizma Crne Gore: Srpski turisti tradicionalno DOBRI I DRAGI GOSTI!

Crnogorskoj pravoslavnoj crkvi i samo ime smeta da bi bila crkva, smatra on i dodaje: 

- Nije im propao samo taj projekat, sve što rade je pokušaj da se naduva prsla mešina.

Komentarišući novi zakon o slobodi veroispovesti u Crnoj Gori, koji predviđa mogućnost da crkve i manastiri postanu državna imovina, Bećković ocenjuje da je i to nešto originalno i da je "to ideja nekoga ko je u crkvama držao trnokope i cement".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bota

pre 4 godine

Ovi smradovi od Crnogoraca su postali gori od Hrvata,a svi su se redom izređali na direktorskim mestima u Srbiji i Beogradu,bili smo im dobri.Svi su Crnogorci ista bagra to je definitivno,pa čak i oni koji su protiv Mila jer ništa nisu uradili da tog i takvog Mila skinu sa vlasti eve već koliko decenija,samo kukumavče,a Šiptari će ih zajedno sa Milom pojesti,ako vala, neka ih izedu načisto,a na to njihovo more neka ide ko hoće,ja nikad više.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija