• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.08.2019

16:39

(FOTO) NOVAC IZ AFERE "REKET" UPLAĆEN U SRBIJI! Bašanović šurovao sa Bokijem 13 i Zaevim, A EVO I DOKAZA DA NJIHOVO PRIJATELJSTVO NIJE SLUČAJNO!

Politika

(FOTO) NOVAC IZ AFERE "REKET" UPLAĆEN U SRBIJI! Bašanović šurovao sa Bokijem 13 i Zaevim, A EVO I DOKAZA DA NJIHOVO PRIJATELJSTVO NIJE SLUČAJNO!

Podeli vest

Afera "Reket" danima trese region, a najvišeS evernu Makedoniju. Sada je otkriveno da je u njoj učestvovao i biznismen iz Srbije Zoran Bašanović, savetnik premijera Secerne Makedonije, Zorana Zaeva

Kako makedonski mediji navode 400.000 evra koji se pominju u aferi "Reket"# uplaćemo je u Srbiji, a ta transakcija upravo je išla preko Zorana Bašanovića.

Foto: Informer

Podaci iz medija u Severnoj Makedoniji da je Bašanović u samom vrhu kriminalne hobotnice sada imaju i dokaze. Zaevom savetnik veoma dobro se poznaje sa Bokijem 13 glavnim akterom afere, a dokazi za to su i fotografije na kojima je, poret pomenute dvojicre i Bašanovićeva supruga Bojana! 

MAKEDONSKI MEDIJI SAZNAJU! 400.000 evra iz afere "reket" uplaćeno u Srbiji, TRANSAKCIJA IŠLA PREKO ZORANA BAŠANOVIĆA, savetnika premijera Zaeva!

 

Foto: Informer

Štaviše, postoji mnogo fotografija na kojima se vidi kako se Boki 13 i Bojana Bašanović lepo provode, što jasno svedoči o tome da ovde nije reč o površnom poznanstvu. E sad, jedino je pitanje da li uživaju od legalno stečenih para ili je opet "radio neki reket"!

Foto: Informer

Podsetimo, portal Večer, pozivajući se na navodne ekskluzivne informacije srpskih vlasti koje se bave organizovanim kriminalom, naročito finansijskim, da je novac od reketa za koji je osumnjičen Boki 13 plaćen i u Srbiji i da je u ceo proces bio uključen i savetnik premijera Zaeva, Zoran Bašanović iz Beograda. 

Foto: Informer

Foto: Informer

Foto: Informer

Foto: Informer

Foto: Informer

Podsetimo, Zoran Bašanović, koji je u centru afere, šurovao je, pored Bokija 13 i Zorana Zaeva i sa opozicijom, pa se tako u februaru mesecu sastao sa Draganom Đilasom.

Foto: Privatna arhiva

Na fotografiji se vidi Điki i saradnici Bašanovića.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dmitar

pre 4 godine

Otkud se tu stvori i ona ljudina od Ivana Ivanovića koji se oblači u dečjim buticima kao i g. Điki mirođije u svakoj čorbi.

Marcco

pre 4 godine

Soroševa ekipa... samo, da li će Soroš da doćeka sledeće izbore u Srbiji?

gago

pre 4 godine

Boki+Basanovicka+Basanovic,trojka......Neko kosi neko se ponosi,neko...

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17