• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.08.2019

09:56

JOŠ JEDNA DRŽAVA POVLAČI PRIZNANJE KOSOVA! Dačić naredne nedelje saopštava ime 15. države koja STAJE NA STRANU SRBIJE!

Politika

JOŠ JEDNA DRŽAVA POVLAČI PRIZNANJE KOSOVA! Dačić naredne nedelje saopštava ime 15. države koja STAJE NA STRANU SRBIJE!

Podeli vest

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić najavio je da će sledeće sedmice saopštiti ime 15. države koja je povukla odluku o priznanju samoprogalašenog Kosova

Dačić je za RTS rekao da u ovom trenutku manje od 100 država priznaje nezavisnost takozvanog Kosova.

Povodom najnovijih provokacija na Kosovu i Metohiji, gde je na ostacima pravoslavne crkve Svetog Nikole na Novom Brdu, na srednjevekovnoj srpskoj tvrđavi, istaknuta kosovska zastava, Dačić je rekao da se međunarodna zajednica Rezolucijom 1244 UN obavezala da će sačuvati srpsko kulturno-istorijsko nasleđe na Kosmetu.

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bravo

pre 4 godine

Iako ga nikada nisam simpatisao sada je zasluzio sve moje pohvale...ovo je za Srbiju veoma vaznooo.... kapa dole...

Marcco

pre 4 godine

Nije ovo 15. država koja staje na stranu Srbije, već 15. koja je podržavala Kosovo a sada menja politiku. Pored ovih 15 postoje još oko 70 koje Kosovo nikad nisu ni priznali, od kojih su 5 članice EU, a tu su i Rusija, Kina, Indija, Brazil, Argentina... dobar deo Centralne i Južne Amerike, skoro cela Azija i najveći deo Afrike. Ako to stavimo u odnos na ukupno stanovništvo sveta, negde oko 70% nije priznalo Kosovo.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija