• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

17.08.2019

18:16

MIRKOVIĆ: Samo je za SzS 18 odbornika više od 60!

Politika

MIRKOVIĆ: Samo je za SzS 18 odbornika više od 60!

Podeli vest

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković izjavio je danas da SzS obmanjuje javnost tvrdnjama da imaju najveću odborničku grupu u gradskoj skupštini navodeći da je samo za SzS 18 odbornika više od 60 koliko ima SNS

- U želji da sebi daju na važnosti i težini, kao i da gnusnim lagarijama izmene volju građana, Nikola Jovanović danima sebe predstavlja kao šefa najveće odborničke grupe u Skupštini grada Beograda - naveo je Mirković u pisanoj izjavi za Tanjug.

On dodaje da ako je pod najvećim smatrao najbrojniju odborničku grupu, SzS čini svega 18 odbornika, dok zaista i po poverenju građana Beograda i po brojnosti najbrojnija je odbornička grupa SNS-a koju čini čak 60 odbornika.

- Ova gnusna laž je slika i prilika SzS i dokaz da samo kod njih 18 može biti veće od 60 i to kada njima odgovara - napominje Mirković i dodaje da su po nekim drugim kriterijumima sigurno najveći. 

"Recimo najveći su neradnici jer za sedam meseci u ovoj godini nisu se pojavili ni na jednoj sednici, ali su uredno uzeli 1.260.000 dinara na ime naknada. Takođe, najveći su lažovi, što i ovaj primer dokazuje, jer ama baš niti jednu jedinu istinu nisu izgovorili za više od godinu dana. Najveće su i siledžije što su dokazali više puta i Veselinović koji bi da silovanjem dovede u red Anu Brnabić, i Pavlović koji bi ženi da zalepi šamarčinu jer ga se nije uplašila, a i Đilas, Jovanović i Borko Stefanović koji su se nedeljama tukli sa ogradama i saobraćajnim znacima na Trgu", istakao je Mirković.

On dodaje i da su najveći bogataši, jer samo jedan njihov odbornik Dragan Đilas ima minimum 100 puta više novca od svih ostalih odbornika zajedno, što, kkao kaže, dokazuje i činjenica da samo u prijavljenim nekretninama ima 25 miliona evra. 

- Dakle u nekim drugim kriterijumima su očigledno najveći, ali u onim najbitnijim, poverenju građana, daleko su iza Srpske napredne stranke - ukazuje Mirković.

Prema njegovim rečima, najveći ili najbrojniji postaješ kada na izborima dobiješ najveći broj glasova, a u skladu sa tim i najviše odborničkih ili poslaničkih mesta, što ovde svakako nije slučaj kada je u pitanju SzS, a sva je prilika da im se ta želja još mnogo godina neće ispuniti.

- Ovakve i slične laži neće obmanuti građane niti umanjiti rezultate koje je postigla Srpska napredna stranka na čelu sa Aleksandrom Vučićem, a to će najbolje pokazati predstojeći izbori na kojima će liste naše stranke opet i dobiti najveći broj glasova kao znak podrške i prepoznavanja svega urađenog do sada - poručio je Mirković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija