• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.08.2019

19:39

(VIDEO) "MILOŠ VELIKI METAFORA USPEHA SVIH NAS"! Predsednik Vučić poslao SNAŽNU PORUKU  pred otvaranje autoputa!

Politika

(VIDEO) "MILOŠ VELIKI METAFORA USPEHA SVIH NAS"! Predsednik Vučić poslao SNAŽNU PORUKU pred otvaranje autoputa!

Podeli vest

Ovaj put je metafora uspeha svih nas, a to su i izuzetne vesti za građane Srbije da posle 17 godina otvaramo auto-put Miloša Velikog, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić

- Bilo je potrebno mnogo ljubavi, truda i rada, ali i novca, koji mi danas kao zemlja imamo, da završimo ovako znacajan projekat.

(FOTO) SREĆAN PUT, VUČIĆU! Evo kako je pošten domaćin izrazio POŠTOVANJE PREMA PREDSEDNIKU I DRŽAVI KOJA JE STALA NA NOGE!

 

- To je sve zasnovano na sigurnim temeljima na kojima gradimo budućnost naše dece i otadžbine - naveo je Vučić.

Uz ovu poruku na Instagram profilu "budućnostsrbijeav" objavljen je i video snimak nove deonice auto-puta.

Autoput Miloš Veliki, na deonici od Obrenovca do Ljiga, biće otvoren sutra, a otvaranju će prisustvovati i predsednik Vučić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija