• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.08.2019

22:22

(FOTO) DOK MU AKTIVISTI PROTESTUJU, JEREMIĆ SE ŠEPURI PO VENECIJI I PORUČUJE: Ja vas podržavam sa najskupljih lokacija!

Politika

(FOTO) DOK MU AKTIVISTI PROTESTUJU, JEREMIĆ SE ŠEPURI PO VENECIJI I PORUČUJE: Ja vas podržavam sa najskupljih lokacija!

Podeli vest

Svake subote šačica aktivista tviter opozicije okupi se na Terazijama u Beogradu, ali njihovih vođa, tokom ove letnje sezone nema

Jadni Đilasovci prvo su čekali svog šefa da se vrati iz ekskluzivnog grčkog letovališta, a sada je i njegov saputnik iz Narodne stranke Vuk Jeremić "zapalio" na još luksuzniju destinaciju.

Foto: printscreen instagram

Podsećamo, Jeremić je celo leto na proputovanju Evropom, a trenutna lokacija mu je Venecija, gde uživa sa suprugom. Ne sumnjamo da mu je lepo, posebno imajući u vidu da samo kafa i kisela voda na Trgu Svetog Marka koštaju dvadeset evra, a on se počastio i ručkom iz velelepnog italijanskog grada.

A protestantima poručuje: "Samo vi šetajte, ja vas podržavam sa najskupljih mesta"!

Foto: printscreen instagram

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djoka Brica

pre 4 godine

Odakle mu pare? Narod Srbije nezeli tu ravnodusnu stetocinu. Amin

Djekson

pre 4 godine

I šta bi narod mogao da ocekuje od šefova opozicije Jedino ako stvarno znaju da na predstojecim izborima imaju zagarantovanu vlast Pa se sada maksimalno opuštaju i putuju po svetu Jer kasnije ce da rade punom parom da srede probleme

Lela

pre 4 godine

Steta za ovo malo ljudi koje su uspeli da izvedu na ulicu.Nisu ni svesni da je njima stalo samo do njihovih fotelja i lepog zivota.Cim dobiju ono sto traze zaboravice na ovo malo svojih pristalica, jer oni misle samo na sopstvene interese a za narod nikada nista nisu ucinili.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija