• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.08.2019

22:47

(FOTO) SRAMOTA ZA SRPSKO NOVINARSTVO! NE VALJA IM NIŠTA SRPSKO! Opozicioni list "Danas" pljuje po novoizgrađenom autoputu, a srpskog kneza Miloša Obrenovića naziva LOPOVOM!

Politika

(FOTO) SRAMOTA ZA SRPSKO NOVINARSTVO! NE VALJA IM NIŠTA SRPSKO! Opozicioni list "Danas" pljuje po novoizgrađenom autoputu, a srpskog kneza Miloša Obrenovića naziva LOPOVOM!

Podeli vest

U danu kada se građani Srbije raduju što će ubuduće za sat vremena stizati od Beograda do Čačka, opozicioni dnevni list na ironičan način donosi priču o putu koji spaja Srbiju

Naslovnica dnevnih novina "Danas", donosi priču u kojoj se na sraman način prikazuje otvaranje autoputa "Miloš Veliki". Izvesni Aleksandar Milošević, mladi novinar koga čak nije sramota da potpiše ovakav tekst, pod naslovom: "Kakav uspeh, imamo autoput" izvrgava ruglu ovaj projekat i konstatuje da to nije nikakva vest, kao i da ne razume zašto se svi raduju?!

On čak ide i korak dalje, pa velikog srpskog kneza Miloša Obrenovića, vođu Drugog srpskog ustanka i veliku srpsku istorijsku ličnost naziva lopovom i osobom koja je šurovala sa Turcima!

Foto: printscreen

Građani Srbije svakodnevno daju svoj sud o pomenutom dnevnom listu, o čemu govori njihov minimalan tiraž. O opoziciji njihov sud vidimo iz subote u subotu, minimalnom posetom protestima koje organizuju Đilas i kompanija. 

Uprkos tome, dnevne novine "Danas" ne prestaju da šokiraju tekstovima i mržnjom prema svemu što je srpsko.

Foto: printscreen

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Istina je

pre 4 godine

Šta je, šta se štrecate, dečko je sve lepo i tačno napisao. Bolji je on novinar od svih vas botova.

Samosvesna građanka

pre 4 godine

,,Danas'' dobija novac sa Zapada, a Zapadu ne odgovara da Srbija bude ekonomski i politički jaka i stabilna, pa zato oni koji pišu u ,,Danasu'' moraju da pišu onako kako finansijeri ,,Danasa'' zapovedaju.

DEDA RAKA

pre 4 godine

Šta ćeš, tako ti je to. Od zavisti i od muke samo krše i prste i ruke ! Zakoni koje narod kaže JEDINO VAŽE!

Gordana Kuduz

pre 4 godine

N a z o v i "NOVINAR " , koji se pita šta je tu dobro u - auto -putu ? D O B R O je kada vidimo da vi NISTE NOVINAR , Sem jedan jadni mali plaćenik, samo zgodan za IGNORISANJE .

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija