• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.08.2019

17:43

ODLUČITE SE VEĆ JEDNOM! Đilasovci po ko zna koji put najavili da će doneti odluku o bojkotu izbora!

Politika

ODLUČITE SE VEĆ JEDNOM! Đilasovci po ko zna koji put najavili da će doneti odluku o bojkotu izbora!

Podeli vest

Đilasov Savez za Srbiju danas je po ko zna koji put najavio donošenje odluke o bojkotu predstojećih izbora

Udruženje "Jedan od pet miliona" saopštilo je danas da pozdravlja odluku pojedinih opozicionih političkih organizacija da ne učestvuju na narednim okruglim stolovima na Fakultetu političkih nauka (FPN) i pozivalo ostale predstavnike opozicije da učine isto, kao da i celokupna opozicija "što pre proglasi bojkot lažnih izbora".

POGODILA GA ISTINA! Ćosić napao medije, a pristalice opozicije uputile UŽASNE PRETNJE NA RAČUN VUČIĆEVE DECE!

To je po ko zna koji put da opozicioni savez predvođen Draganom Đilasom, Vukom Jeremićem i Boškom Obradovićem najavljuje bojkot izbora! 

Hoćete li to uraditi već jednom i da konačno učinite nešto dobro za Srbiju! 

NE MOŽE NA SILU! Vesić: Opozicija bi dekretom da vrati Đilasa na vlast! Medije doživljavaju kao sredstvo za POVRATAK NA FUNKCIJU BEZ IZBORA!

Skupština će bez vas biti mnogo mirnija za rad i dosta kulturnija, a Srbija bolje mesto za život! 

(FOTO) ĆOSIĆ NAČISTO PROLUPAO I POBRKAO LONČIĆE! Nazvao Informer antisrpskim medijem, a njegova N1 VELIČA SREBRENICU I PIŠE O SRBIMA KAO NAJVEĆIM ZLOČINCIMA!

 

Podsetimo, predstavnici vlasti i opozicije su do sada imali tri sastanka za orkuglim stolom, a poslednji je deo opozicije napustio! Takođe opoziciona TV N1 juče ja plasirala lažnu vest da su predstavnici savez napustili sastanak sa predstavnicim avlasti na FPN da bi, kada su uhvaćeni u prevari, ispravili vest i naveli da su samo pojedini predstavnici tog Saveza otišli sa tog sastanka! 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dragan

pre 4 godine

gospodo iz tzv.opozicije vi koji ste do podne rusi popodne amerikanci a srbi nikada....ne dolazi se na vlast zeljom i dekretom,za vlast je potreban glas naroda a taj glas je od vas daleko,narodu je blizi neko drugi,neko ko otvara ceste,bolnice,skole.....a vi ste jako daleko na nekim plazama na kojima ljetujete po mjesec dana.....bilo bi dobro da tamo i ostanete..!!!

Samosvesna građanka

pre 4 godine

Crna trojka i(li) svako lice za poternice - Đilas, Jeremić i Obradović.

Lazni Bot

pre 4 godine

Stvarno su jadni gori su od Vucica koji nam podize plate preko 500 € 3 godine a mi jos ni 300 € nikako da preskocimo.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija