• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

21.08.2019

12:37

VUČIĆ: Izvinjavam se Jezdiću, Joksimoviću i Bregoviću što su pretrpeli linč jer su pohvalili otvaranje autoputa!

Politika

VUČIĆ: Izvinjavam se Jezdiću, Joksimoviću i Bregoviću što su pretrpeli linč jer su pohvalili otvaranje autoputa!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio danas da najveći deo građana Srbije pozdravlja izgradnju i otvaranje autoputeva, među kojima su i javne ličnosti koje imaju karijere i ne zavise ni od kakvih tajkuna.



Vučić se izvinio glumcu Nenadu Jezdiću i muzičarima Željku Joksimoviću i Goranu Bregoviču što su, kako je rekao, "pretrpeli linč polupismenih ljudi koji misle da su mnogo važni" jer su pohvalili otvaranje auto-puta od Obrenovca do Preljine.

- To mogu samo hrabri i nezavisni ljudi, koji imaju svoju glavu, svoje karijere i nezavisni su od tajkuna i bilo koga - rekao je Vučić za TV Prva.

On je dodao da opoziciji neće uspeti da pobedi normalnu, pristojnu, marljivu i radnu Srbiju.
 

VUČIĆ ZAHTEVAO OD KOLINDE: Prestanite da koristite izraz "VELIKOSRPSKA AGRESIJA" i obezbedite bolje uslove za život Srba!

Vučić je, komentarišući izjave da se u nedelju, na otvaranju auto-puta od Obrenovca do Preljine, nazvanog "Miloš Veliki", ponašao kao da je radove platio iz svog džepa, rekao da je "jedan čovek to mogao da plati iz svog džepa, a da to nije on".

- Putevi se grade državnim novcem koga ima dovoljno, a do skoro ga nije bilo - rekao je Vučić i naveo da će izgradnja auto-puteva u Srbiji biti nastavljena i da će za dva meseca biti otvoren i istočni krak Koridora 10.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Realno

pre 4 godine

Када је Јупитер марио шта бикови говоре? Ма нек нападају само себи могу да нашкоде! Ваљда бирачи виде шта се и како се у Србији мења на боље!

Lela

pre 4 godine

Svi gradjani se raduju napretku drzave koji je ocigledan.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija