• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

22.08.2019

18:19

MARKOVIĆ: Megatrend potvrdio, Obradovič nastavlja prljavu kampanju!

Politika

MARKOVIĆ: Megatrend potvrdio, Obradovič nastavlja prljavu kampanju!

Podeli vest

Poslanik SNS Aleksandar Marković kaže da Boško Obradović ponovo pokušava da diskredituje Nebojšu Stefanovića, a s ciljem da prikrije "kriminalne aktivnosti njegovog poslovnog partnera Dragana Đilasa"

U saopštenju koje je dostavio medijima Marković navodi da je Univerzitet Megatrend potvrdio sve detalje u vezi s doktoratom ministra Stefanovića, ali, kako kaže, "Obradović nastavlja sa svojom kampanjom čiji je jedini cilj da prikrije kriminalne i nemoralne aktivnosti njegovog poslovnog partnera Dragana Ðilasa".

S druge strane, kako navodi, Obradović "ne sme ni da zucne o činjenici da je njegov poslovni partner Ðilas stekao najmanje 25 miliona evra i to u periodu dok je obavljao funkcije ministra, direktora Narodne kancelarije Predsednika Republike i gradonačelnika Beograda".

- Zato Obradović beži glavom bez obzira od pitanja vezanih za Ðilasov lažno stečeni novac iz Češke, što je navodno bio početni kapital za sticanje miliona u Srbiji. Zato nikako da objasni kako je Ðilas od 74.000 evra napravio najmanje 25 miliona evra, i to u periodu obavljanja vlasti u Srbiji - kaže Marković. 

Kaže i da je to razlog zbog kojeg Obradović i Ðilas "žele da se dočepaju vlasti, kontrole nad medijima i svim finansijskim tokovima u zemlji". 

- Jedino što im je važno je da što pre napune svoje džepove i zbog toga su spremni na sve - nasilje, prebijanje žena i izazivanje haosa na ulici - zaključuje Marković.

Lider Dveri Boško Obradović danas je na sajtu tog pokreta napisao da se ništa ne dešava iako su prošla dva meseca od kako je, kaže, otkrio da Stefanović nema ni doktorat, ali da nije završio ni osnovne studije i pita "šta još treba da se desi da bi Stefanović podneo ostavku na sve državne funkcije". 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17