• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.08.2019

12:28 >> 13:51

MIRKOVIĆ: ĐILAS JE NAJGORI GRADONAČELNIK U ISTORIJI!  SNS nastavlja borbu za istinu i prosperitet Beograda!

Politika

MIRKOVIĆ: ĐILAS JE NAJGORI GRADONAČELNIK U ISTORIJI! SNS nastavlja borbu za istinu i prosperitet Beograda!

Podeli vest

Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini Grada Beograda Aleksandar Mirković najavio je da će i naredna sednica gradskog parlamenta, zakazana za 29. avgust, biti prilika da odbornici SNS nastave borbu za dobrobit Beograđana, ali i onu protiv neistina Saveza za Srbiju

-Očekujem još jednu kvalitetnu sednicu i mnogo odluka u interesu građana ali i pokušaje predstavnika SzS da destruktivnim delovanjem unize rad gradskog parlamenta. Nastavićemo borbu za istinu, da vodimo naš Beograd i radimo u njegovom interesu- naveo je Mirković novinarima.

Mirković je dodao da će i naredne sednice biti prilika da se demantuju laži predstavnika opozicije - Dragana Ðilasa, Vuka Jeremića, Boška Obradovića i njihovih sledbenika Makra Bastaća i Nikole Jovanovića koji "drastičnim lažima pokušavaju da izmene realnost". 

Mirković je dodao da će SNS nastaviti da na jednostavan način kako danas predstavlja rezultate grada u vreme Ðilasa i one koji su ostvareni u vreme Srpske napredne stranke.

- Stravičan problem je što je za Ðilasa istina ono što on vidi. Prvi drastičan primer je činjenica da on kaže da je ekonomija bila bolja i snažnija. Tada je rast BDP-a bio čak minus 3,1 a sada u vreme aktuelne vlasti plus 4,5- rekao je Mirković.

URNEBESNA KOMEDIJA! NEZAPAMĆEN STRAH OD IZBORA U SRPSKOJ OPOZICIJI! Vuk ima 0,8%, a objavio bojkot!?

Prema rečima šefa odborničke grupe SNS, katastrofa za Ðilasa je i to što ne zna da je u vreme dok je šerifovao gradom prosečna plata bila 450 evra a danas 576.

- Ðilas najgori gradonačelnik u istoriji Beograda ne zna da je procenat nezaposlenih tada bio 25 odsto a danas 11, što pokazuje koliko se radi gradi i koliko nova radna mesta osnažuju i privedu i ekonomiju- naveo je Mirković je podsetio i na to da se može čuti da su oni bolje vodili priliku najmlađima. 

- Tada je u vrtiće išlo 44.000 dece, a danas u 77.000. Kada izgradimo još 10 vrtića dostićićemo magičnu zacrtanu cfiru od 80.000 dece- rekao je Mirković.

Šef odbornicke grupe SNS je rekao da mora da ponovi i da javnost nekolimo meseci kasnije nije dobila odgovor kako je Ðilas sa 74. 000 evra ušao u politiku, a iz nje, kada je završio mandat graodncalnika, izašao sa 25 miliona evra u nekrentinama.

Ðilas, dodaje Mirković, navodi i da danas ima manje nego kada je ulazio u politku. 

Kako kaže, loše je što Boško Obradović ćuti na sva pitanja koja se postavjaju Ðilasu i ne pita odakle mu 25 miliona.

Obradović se zahvaljujući tajkunskom novcu kojim ga plaćaju baškari na primorju iako je Ðilasa u kampanji nazivao lopovom i prevarantom koga treba uhapsiti, dodao je Mirković


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nikola

pre 4 godine

Dobro se secam njegovog vremena kada je bio gradonacelnik Djilas..gori da od goreg ne moze biti nista se nije gradilo...vecina preduzeca zatvorena...evro nestabilno u stalnom porasto..plata bedna ..to da se vise ne ponovi Srbiji ne dao Bog a i svestan je sam cinjenice da ga narod nece pa u bojkot sto pre ..sto pre

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija