• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.08.2019

20:44

SRBIMA NAJPOTREBNIJE JEDINSTVO! Direktor kosovske Samostalne liberalne stranke Miroslav Ristić PRIKLJUČIO SE SRPSKOJ LISTI!

Politika

SRBIMA NAJPOTREBNIJE JEDINSTVO! Direktor kosovske Samostalne liberalne stranke Miroslav Ristić PRIKLJUČIO SE SRPSKOJ LISTI!

Podeli vest

Direktor kosovske Samostalne liberalne stranke Miroslav Ristić saopštio je večeras da se priključuje Srpskoj listi, uz poruku da je u ovom trenutku najpotrebnije jedinstvo kako bi se odolelo svim iskušenjima s kojima se suočava srpski narod na Kosovu i Metohiji

- U vremenima velikih iskušenja, kada nam je više od svega potrebno jedinstvo kako bi tim iskušenjima odoleli, kao direktor Samostalne liberalne stranke i član Predsedništva te partije odlučio sam da se priključim Srpskoj listi - rekao je Ristić za Kosovo Online.

 

 


Dodao je da je odluku da pristupi najjačoj političkoj partiji kosovskih Srba doneo uveren da je, kako je naveo, politika predsednika Srbije Aleksandra Vučića i vlade srpske države utemeljena na ostanku i opstanku srpskog stanovništva na Kosovu i Metohiji i jedini garant očuvanja vitalnih interesa srpske zajednice, mira i stabilnosti.

 

Srpska lista pozdravlja odluku Ristića

Srpska lista poručila je večeras da Srbi na Kosovu i Metohiji ne smeju da dozvole podele i pozdravila odluku Miroslava Ristića, dosadašnjeg direktora i člana Predsedništva Srpske liberalne stranke da se priključi Srpskoj listi.

- Na predstojećim vanrednim izborima i generalno na Kosovu i Metohiji srpski narod ne sme da dozvoli da neprijatelji srpskog opstanka na tim prostorima izazovu bilo kakve podele među nama. Svaka podela bi značila slabljenje korpusa našeg naroda i činila bi slabijim svakog od nas pojedinačno - istakla je Srpska lista u saopštenju.

Srpska lista navodi da pozdravlja odluku Ristića da im se pridruži, kako bi svi zajedno, kako ističer, "pod kišobranom naše države Srbije i zastupajući politiku predsednika Aleksandra Vučića, sačuvali naš narod i omogućili mu bolji život u budućnosti".

- Na Kosovu i Metohiji, braćo i sestre, nema mesta podelama, jer borba za naš narod nije posao niti politika, već obaveza prema precima i potomcima da sačuvamo ono što je naše. U to ime radujemo se odluci svakog Srbina i Srpkinju da se priključi Srpskoj listi i daju lični doprinos zajedničkom cilju - ističe se u saopštenju SL.
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija