• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

25.08.2019

21:25

DAČIĆ POTVRDIO: Togo 15. zemlja koja je povukla priznanje Kosova!

Politika

DAČIĆ POTVRDIO: Togo 15. zemlja koja je povukla priznanje Kosova!

Podeli vest

Togo je 15. zemlja koja je povukla priznanje Kosova, izjavio je večeras ministar spoljnih poslova Ivica Dačić na Pink televiziji

On je pokazao notu o povlačenju i rekao da je ona doneta 28. juna na Vidovdan.

Foto: Printscreen TV Pink

- Naš je cilj da taj broj padne ispod polovine, ispod 97 zemalja članica UN-a. Time dobijamo to da oni ne mogu da se ponašaju kako hoće. Oni ne mogu da budu članice UN-a jer će Rusija da stavi veto u savetu bezbednosti – naveo je Dačić i dodao da će Srbija nastaviti ove aktivnosti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija