• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.08.2019

23:00

ŽENA KOJA JE ALEKSANDRU VUČIĆU VELIKA PODRŠKA! Glišić: Bila bi nam čast da Ana Brnabić postane član SNS!

Politika

ŽENA KOJA JE ALEKSANDRU VUČIĆU VELIKA PODRŠKA! Glišić: Bila bi nam čast da Ana Brnabić postane član SNS!

Podeli vest

Darko Glisic, predsednik Izvrsnog odbora SNS kaže da bi im bila čast da premijerka Ana Brnabic postane član stranke. Na pitanje da li bi dobila i visoku funkciju, Glisic za Kurir kaze da o tome odlucuje clanstvo stranke, ali kaže i da on nema dilemu da bi u stranci Ani Brnabic ukazali veliko poverenje, jer je ona, kako navodi, velika podrska Aleksandru Vučiću, a to, dodaje, članovi SNS najviše cene

Najavu bojkota izbora koju zagovara deo opozicije, Glisić ne vidi nešto što će imati uticaja na rezultate tih izbora, ali napominje da bi lično voleo da svi izađu na izboe, jer bi se tada, kako navodi, videlo koliko je mali stepen podrške povratka u prošlost.

 

LAKŠI POSAO ZA CARINIKE! Brnabić: Novi prelaz je signal da se ohrabri regionalna trgovina!



Upitan kako vidi stanje u Savezu za Srbiju, a s obzirom na različite poruke u vezi s bojkotom izbora, Glišić podseća da su izborne uslove doneli upravo ''oni, a mi ih nismo menjali''.

- Dakle, izbori se već održavaju po pravilima koja su oni definisali dok su bili na vlasti. Ako imaju još nešto da dodaju, neka kažu. Mi samo nećemo da prohvatim Ðilasove biznis uslove jer Srbija više neće da bude njegova privatna država. Sto se tiče njihovih unutrašnjih glupiranja, ona me uopšte ne zanimaju. Želim im srećan rad - poručio je.



O više puta najavljenoj čistki u SNS, kaže da stranka svakodnevno sagledava rezultate ljudi koji se u njeno ime nalaze na odgovornim mestima i da sankcije slede kad god se utvrdi nečiji propust. 

- Ne pravimo razliku među članovima stranke. Lokalni, pokrajinski ili republički funkcioneri imaju iste obaveze i odgovornosti, a to je da rade u interesu naroda - zaključio je.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milos

pre 4 godine

Премијерка наставља са политиком коју је председник Вучић зацртао и то ради веома поштено и одговорно!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija