• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. I.

31.08.2019

23:05

TAJKUN ĐILAS U STRAHU OD SVEDOKA SARADNIKA! Nastavlja se istraga milionske pljačke RTS

Politika

TAJKUN ĐILAS U STRAHU OD SVEDOKA SARADNIKA! Nastavlja se istraga milionske pljačke RTS

Podeli vest

Lider SZS tajkun Dragan Đilas posle hapšenja i saslušanja direktora njegove 'Dajrekt medije' i dve bivše direktorke RTS u velikoj je panici da neko od njih ne dobije status svedoka saradnika i ne otkrije punu istinu o pljački državne televizije


Đilas strahuje da bi mogla se otkrije istina o njegovoj ulozi u pljački 688.271.544 dinara na RTS, zbog koje je ove nedelje izbila afera 'Sekunda'. Tajkuna jako brine i šta će se dogoditi kada nadležni državni organi dođu do njegovih najbližih saradnika.


- Đilas je u ozbiljnom strahu da će neko od osumnjičenih, u zamenu za manju kaznu, pristati da postane svedok saradnik i da će 'propevati' o celoj kombinaciji - prenosi naš izvor blizak Đilasu.

To jeste neophodno

Važno je da se nekom od osumnjičenih dodeli taj status kako bi se do kraja rasvetlila Đilasova uloga u ovim mahinacijama
Marko Matić, 'Antidot'

I dok se Đilas juče nije oglašavao povodom ove afere, urednik antikorupcijskog portala 'Antidot' Marko Matić kaže da je suštinski veoma važno da neko u ovom slučaju dobije status svedoka saradnika.


- Nekome od osumnjičenih treba dodeliti povlašćeni status kako bi se do kraja rasvetlila Đilasova uloga u milionskim mahinacijama - ističe Matić.

Moj ugao

BILJANA POPOVIĆ IVKOVIĆ
DRŽAVNA SEKRETARKA MUP


Javna tajna je bila svih prethodnih godina da je Dragan Đilas glavni i odgovorni urednik svih medija, da upravlja medijima. I Verica Barać ga je označila kao nekoga ko je bio gazda medija.

Ministar policije Nebojša Stefanović kaže da svako mora da odgovara za ono što je potpisivao.

- Đilas je ovlašćivao druge ljude da sklapaju ugovore za koje postoji sumnja da su koruptivni. O krivici onih koji su prihvatili da čine krivično delo neka sud odluči. Ako neko pomene da ga je neko pritiskao, istraga može i da se proširi - rekao je Stefanović.

Da se ja pitam

ZORANA MIHAJLOVIĆ
PREDSEDNIŠTVO SNS

Najpre su govorili - ako neko ima dokaze zašto se ne iznesu. Sada, nakon što su reagovali tužilaštvo i policija, okreću priču i pokušavaju da se predstave kao žrtve političkog progona.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija