• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.09.2019

19:46

DOSTA MU JE PRETNJI I UVREDA! Vučić poručio Đilasu, Jeremiću i ostatku opozicije: Zašto ne izađete na izbore ako tvrdite da mi je PODRŠKA OPALA?!

Politika

DOSTA MU JE PRETNJI I UVREDA! Vučić poručio Đilasu, Jeremiću i ostatku opozicije: Zašto ne izađete na izbore ako tvrdite da mi je PODRŠKA OPALA?!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zapitao je danas predstavnike opozicije što ne izađu na izbore ako već smatraju da mu je opala podrška i u SNS i kod građana

Vučić je to rekao odgovarajući na pitanje novinara Pinka kako komentariše izjavu Zorana Živkovića da će prva odluka nove vlade biti njegovo, Vučićevo, hapšenje zbog navodne veleizdaje, Vuka Jeremića da je bednik, podlac i kukavica i tvrdnje novinara BBC da je Vučić sada mnogo slabiji nego 2014. i da gubi podršku u SNS i narodu.

- Samo ne znam što onda ne izlaze na izbore. Verujem da je za to o SNS u pravu i zato i hoću da prepustim SNS da vodi neko drugi, ne želim da budem poražen u okviru sopstvene partije. Zato i želim da dođe do tih promena. A što se tiče narodne volje, ako ljudi iz BBC kažu da je podrška mala onda je tako. Oni nikada ne bi lagali i poznati su po tome da nikada ne lažu - kazao je Vučić.

Dodao je da je zato siguran da će miljenici i štićenici BBC-a da pobede na izborima.

UDRI, ĐILASE, SRBIJA TI SE SMEJE! Biljana Popović Ivković RASTURILA žutog tajkuna odgovorom na SEKSISTIČKE UVREDE njegovih podanika: Ne plašim se tvog poganog jezika ni pesnica!



Što se tiče Jeremića, predsednik je rekao:

- To su fine reči za uglađenu gospodu, inače poznatu po tome da primaju pare od stranih amabasada i tako se finansiraju, a što bi bilo u nekim zemljama znate već kako bilo okrakterisano.

Vučić navodi da neće da odgovara na uvrede i da je slušao dosta pretnji od njih sa kamiona na ulicama, na primer, da će biti gotov do Uskrsa.

- Uskrs je prošao, možda su mislili na neki sledeći - rekao je Vučić.

Kada je reč o Živkovićevoj izjavi on je zapitao da li je u njegovo vreme Crna Gora napustila zemlju, da li je u njegovo vreme Kosovo proglasilo nezavisnost i 90 zemalja to priznalo nezavisnost ili je u njihovo ili njegovo vreme 15 zemalja odustalo od priznanja Kosova?

- Da li je veleizdaja što je neko zatvorio 2.000 ili 3.000 fabrka dok sam ja sam otvorio 126 fabrka. Samo u Nišu, gde je on sve fabrike zatvorio, ja sam šest otvorio - istakao je Vučić.

STEFANOVIĆ: Radna grupa formirana za unapređenje izbornih uslova!



Istakao je da ako hoće da dođu na vlast moraju da pobede na izborima i da taj gospodin koji se predstavlja kao buduća demokratska vlast ima 0,01 odsto glasava i da zajedno sa svim sa kojima se druži nema ni 10 odsto.

- Još to nije blizu vlasti, moguće je za koju deceniju da se približe nekoj vlasti u nekoj od mesnih zajednica, a od opštine su još mnogo daleko - rekao je Vučić.

Komentarišući reči lidera Dveri Boška Obradovića da je imenovanje Nebojše Stefanovića za šefa tima za praćenje primene preporuka OEBS-a "smejurija i ironija", Vučić je rekao da su, zapravo, oni sami smejurija i ironija.

- Pa, opet moram to da trpim, jer svi zajedno imaju 10 odsto i morate da ih slušate. Da li ima neko koga nisu uvredili? Jeste li primetili nekog od njih da je školovan bilo gde, a svakog dana nam drže pridike o diplomama i ne znam još čemu - konstatovao je Vučić.

Dodao je da deo opozicije svaki dan drži predavanja kako bi trebalo Srbijom da se upravlja, a Srbiju su, kaže, uništili i upropastili.

- Dobro ste primetili narastajuću nervozu i histeriju i ona će biti izraženija i žešća što je njihova nemoć veća - istakao je on.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Srdačan susret! - predsednik Vučić i predsednik vlade Madjarske @orbanviktor

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) дана 4. Сеп 2019. у 10:13 PDT



Kako kaže, oni koji su odlučili da bojkotuju izbore sada razumeju da je to potpuno besmisleno i ne znaju šta će.

- Posebno im smeta što smo mi ''mrtvi hladni'' i kažemo im da slobodno bojkotuju izbore, jer će biti drugih koji će da izađu i da zauzmu i njihova mesta, između ostalog. Ali, to je njihov problem, i šta mi sa tim imamo - rekao je Vučić.

Ali, primećuje, ne mogu se objasniti osnove politike ljudima, ako ih nisu savladali pre nego što su u nju ušli.

Predsednik je poručio da građani ne treba da brinu, već da gledaju rezultate, da vide šta je do sada urađeno i šta tek može da se napravi.

U tom smislu, preneo je da je danas dobio informaciju da se u Kontinental RND u Novom Sadu prvi put vratilo 25 mladih stručnjaka inženjera iz sveta, kao i da u Leskovcu nema više zahteva medicinskih sestara u bolnici da napuste zemlju.

To su, kaže, stvari koje treba da nas podižu posebno u vremenu u kojem ćemo imati mnogo muka i problema, koji nisu tabloidni nego stvarni, oko Kosova i Metohije.

- Biće nam potrebno mnogo ozbiljnosti i odgovornosti i mnogo racionalnog i razumnog pristupa rešavanju problema - zaključio je Vučić. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zvuči pošteno

pre 4 godine

izbori su dobra ideja ali , da se taj dan zabrane medjugradseki autobusi a posebno "vanredovne vožnje" autobusa

Samosvesna građanka

pre 4 godine

Glavešine opozicionih stranaka koje će bojkotovati izbore tvrde da je loš izborni zakon a taj zakon je napisan i u skupštini prihvaćen baš kada su vlast bili ovi koji su sada u opozicionim strankama nastalim deobama Demokratske stranke. Kad su na izborima pobeđivali - tada im je taj izborni zakon bio odličan a kada su shvatili da su zbog strahovitih pljački države i građana izgubili simpatije i da građani zbog pljački za njih neće da glasaju, onda hoće da bojkotuju izbore da ne bi postalo vidljivo da od građana mogu da dobiju najviše dva-tri posto glasova.

Izbori 2024

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija