• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.09.2019

22:25

AMERIKA OTVORENO ZA NEZAVISNO KOSOVO! SVE NAM JE JASNO! Tači nakon sastanka sa senatorima SAD: Nas podržavaju i demokrate i republikanci!

Politika

AMERIKA OTVORENO ZA NEZAVISNO KOSOVO! SVE NAM JE JASNO! Tači nakon sastanka sa senatorima SAD: Nas podržavaju i demokrate i republikanci!

Podeli vest

Predsednik privremenih institucija u Prištini Hašim Tači saopštio je danas posle sastanka s američkim senatorima Ronom Džonsonom i Krisom Marfijem da Kosovo ima "jedinstvenu podršku“ SAD, kako od demokrata, tako i od republikanaca

Kako je preneo portal Klankosova, Tači je na Fejsbuku napisao da će tu podršku Priština imati i u nastavku dijaloga s Beogradom.

TERORISTI PRIPREMALI SAMOUBILAČKE NAPADE NA SRBE NA KOSOVU! Meta PRAVOSLAVNA CRKVA u Mitrovici, diskoteka u Gračanici...



- Danas sam održao važan sastanak s kosovskim prijateljima, američkim senatorima Ronom Džonsonom i Krisom Marfijem. Podrška SAD jedinstvena je, kako od republikanaca, tako i od demokrata. Naše partnerstvo sa SAD bilo je i ostaje presudno u bilo kojem procesu za Kosovo. Ta podrška će se nastaviti u procesu dijaloga Kosova i Srbije, koji će se završiti priznanjem Kosova od strane Srbije i našim članstvom u NATO, EU i UN - tvrdi Tači, prenosi Kosovo onlajn.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija