• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.09.2019

12:17

ANDREA RADULOVIĆ: Na uvrede nasilnika iz SzS žene ne smeju da ćute!

Politika

ANDREA RADULOVIĆ: Na uvrede nasilnika iz SzS žene ne smeju da ćute!

Podeli vest

Zamenica predsednika Skupštine grada Beograda i član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Andrea Radulović oštro je danas osudila uvrede koje na račun članice Predsedništva SNS Biljane Popović Ivković upućuju najbliži saradnici Dragana Đilasa


- Nastavljaju se ogavne uvrede Nebojše Aleksića, glavnog izvršitelja u Beogradu svih prljavih i gnusnih naloga Đilasa i Obradovića, na račun stranačke koleginice Biljane Popović Ivković, ali i na račun svih žena. Pozivanje svojih mentora Đilasa i Obradovića, vođa Saveza za Srbiju, da zajedno "smiruju uspaljene polovnjače" najoštrije osuđujem i pozivam javnost da reaguje - rekla je Radulović.

Očigledno takvozani sindikalac Aleksić, zajedno sa Bastaćem i ekipom, nema nameru da prestane da sprovodi politiku mržnje, nasilja i uvreda nad ženama dirigovanu od Đilasa, Obradovića i ostalih predvodnika Saveza za Srbiju.

- Ovo je još jedan u nizu najjadnijeg i najnižeg oblika ponašanja, odvratnih i gadnih uvreda i pretnji silovanjem, čime opet pokazuju da su mrzitelji žena i da jedino verbalnim i fizičkim nasiljem znaju da komuniciraju. Ovaj frapantan prostakluk je evidentno vrednost nasilnika Saveza za Srbiju, koji se pored toga što su već jednom izneverili i zloupotrebili izbornu volju naroda, nadaju da će to ponovo učiniti. Jasno je da za cilj imaju samo skupljanje jeftinih političkih poena i ovakvi postupci su nedopustivi, na ovakve pretnje i uvrede žene ne smeju da ćute! - poručila je Andrea Radulović.
 
 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija