• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

07.09.2019

08:33

ŠIPTARI U AGONIJI, JOŠ 10 ZEMALJA USKORO POVLAČI PRIZNANJE NEZAVISNOSTI KOSOVA?! Hodžaj sinoć javno priznao: TO JE BOLNA ISTINA!

Politika

ŠIPTARI U AGONIJI, JOŠ 10 ZEMALJA USKORO POVLAČI PRIZNANJE NEZAVISNOSTI KOSOVA?! Hodžaj sinoć javno priznao: TO JE BOLNA ISTINA!

Podeli vest

Zamenik premijera privremenih prištinskih institucija i potpredsednik Demokratske partije Kosova (DPK) Enver Hodžaj izijavio je da ima pouzdane informacije da bi još 10 zemalja moglo da povuče priznanje kosovske nezavisnosti

"Postoji 13 zemalja koje su povukle priznanje. Jednom moramo shvatiti karakter našeg državljanstva. Da smo članica UN, priznanje bi bilo univerzalno. U ovoj situaciji, kada zemlja prizna Kosovo, moraju se uspostaviti diplomatski odnosi. Postoje neke istine koje su bolne", rekao je Hodžaj sinoć za KTV televiziju.

Foto: AP Photo/Darko Bandic

Enver Hodžaj


Napomenuvši da postoje informacije da bi još 10 zemalja moglo da povuče priznanje, on je naglasio da je reč o "ozbiljnim" i "pouzdanim" informacijama iz diplomatskih izvora.

 

 


Hodžaj je rekao da je Prištini potrebna spoljna politika koja ima operativni plan i strateško razmišljanje, kako bi uspela da spreči kampanju povlačenja priznanja kosovke nezavisnosti, prenosi portal Koha.

On je dodao da Priština mora da koordinira sa partnerima kako bi obnovila priznanja nezavisnosti i kako bi se uticalo na Srbiju da zaustavi kampanju povlačenja priznanja nezavisnostti tzv. Kosova.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
KiM

pre 4 godine

Znači ne preostaje im ništa drugo nego Referendum o pripajenju Kosoba Majci Albaniji ko i Krim Rusji?

RS

pre 4 godine

@KiM jeste kao i republici srpskoj, referendum i pripajanje Srbiji. Samo Kosovo nije albansko i nikada neće biti!!!

Milijarde

pre 4 godine

Zbog tolike sustavne propagande ove godine protiv turizma i da je sezona propala a ona u plusu 1,4milijarade pa ajkule pa kanalizacije pa napadi....eto prvi put javno rekli brojke za dolazak Srba kojih je došlo 181.300 i 9.700 srpskih radnika koj na obali rade i služe gazdama hrvatima. Eto svi srpski mediji za to ćute i dalje teraju propagande... STATISTIČKI PODACI 'Turisti iz Srbije idu u RH više nego što želi Dačić!'

Dragan

pre 4 godine

Nije tebi lako. Imaš ti dosta problema sam sa sobom.

Samosvesna građanka

pre 4 godine

Aaaaa zato su Amerikanci onako naprasno darežljivi, zato nam iznenada nude avione, milijarde i članstvo u EU! Iako je iza naslova znak pitanja (što znači da nije sigurno da je onako kako piše u naslovu, pa ni to da su kosovski Albanci u agoniji), možda ipak ima zrno istine da će još deset država povući priznanje nezavisnosti Kosova - a ako se obistini ono što je u naslovu (još) pod znakom pitanja, onda smo ipak u mnogo boljoj poziciji nego što smo bili do sada. Ne odustati, ne pokleknuti u nalaženju država koje će povući priznanje!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija