• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

08.09.2019

17:04

JEDINO POMRAČENJE JE U ĐILASOVOJ GLAVI! Mirković: Sve što nam je ponudio njegov propali savez dokazuje da mu u glavi DUVA PROMAJA!

Politika

JEDINO POMRAČENJE JE U ĐILASOVOJ GLAVI! Mirković: Sve što nam je ponudio njegov propali savez dokazuje da mu u glavi DUVA PROMAJA!

Podeli vest

Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini Beograda, reagujući na izjavu Dragana Ðilasa da se "mnogo namracilo u ovoj zemlji da će uskoro poceti danpada", da je jedino pomračenje i oluja ona u Ðilasovoj glavi

- Sve što nam je ponudio Ðilasov propali savez, od silovanja, vešala, motornih testera u RTS-u, želje da se kamionom zgaze policajci, fizičkih i verbalnih napada na žene, dokaz je da u njegovoj glavi duva ozbiljna promaja - naveo je Mirković u saopštenu koje je dostavljeno medijima.

Foto: printscreen

Umesto sto se novinarima izvinjavao konferencije za medije kou je drzao danas, jer je sutra na putu, Ðilas je, kaze Mirković, mogao da se izvini što su ''''njegovi saborci prebili Maru Dragović, Gordanu Uzelac, što im odgovara sa - zini da ti kažem, što je upao u RTS sa motornim testerama, što je vređao i omalovažavao njihovu koleginicu Ivanu Vučićević i što svakog ko ga pita nešto što mu ne odgovara vređa, nipodaštava i naziva botom''''.

- Opčinjenost medijima ponovo je pokazao, ali i šta drugo očekivati od čoveka koji je zloupotrebio svoj uticaj i u vreme dok je bio vlast na različitim nivoima, od direktora Narodne kancelarije, preko ministra, do gradonačelnika, sa svojom Dajrekt medijom ojadio RTS i građane Srbije - kaže Mirković, te poručuje da je za građane Srbije i beograda sreća da sve dobro vide i da znaju da samo politika Srpske napredne stranke i Aleksandra Vučića garantuje nastavak razvoja svakog dela naše zemlje.

Foto: printscreen

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Ðilas danas je ponovio metaforu koju je upotrebio u autorskom tekstu za Politiku, gde je poručio da "ko ne sluša buru, slušaće oluju, a mnogo se namračilo u ovoj zemlji i uskoro će početi da pada...", a upitan da to protumači odgovorio je "kada pada kiša ima i oluje i videćemo da li će pasti neka vlast".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Crna ovca

pre 4 godine

Bave li se ove njuške nečim drugim osim djilasa

Vla

pre 4 godine

Pa nek vodi on oluju, zasto Tera druge ogranicene I poslusne

Bane

pre 4 godine

Što vlast samo lupeta po "informeru"'?Što ga ne hapse za pljačku?

Milan

pre 4 godine

Taj Djilas hoce Oluju po uzoru na Hrvate kad su protjerali hiljade Srba sa njihovih ognjista, e neces Djilas lopove, ako te ne zaustave posteni Srbi u Srbiji Onda cemo mi Srbi iz Bosne da ti se n....... majke.

Izbori 2024

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

- Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica – priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija