• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

11.09.2019

13:50

HRVATI PO SRBIJI MOGU DA ŠETAJU GDE HOĆE! Vučić poručio da će se uvek zalagati za bolje odnose sa Hrvatskom!

Politika

HRVATI PO SRBIJI MOGU DA ŠETAJU GDE HOĆE! Vučić poručio da će se uvek zalagati za bolje odnose sa Hrvatskom!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da će se uvek zalagati za bolje odnose sa Hrvatskom i da oni kod nas mogu da se "šetaju" gde god hoće

On je to rekao povodom izjave Zorana Milanovića da će, ako pobedi na predsedničkim izborima u Hrvatskoj, svesti na minimum odnose sa Srbijom i da Vučić neće moći da se šeta "lijepom njihovom".

"Na to da bi želeli u Hrvatskoj da se smanje odnosi sa Srbijom na minumum i da se neko ne šeta... ja se vrlo retko šetam bilo gde, nisam ni atletičar, niti kao ministri Zoran Ðorjdević i Siniša Mali. Ne šeta mi se nigde, ne idem na more u Hrvatsku, niti sam išao od raspada Jugolsavije, niti planiran da idem", rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara da prokomentariše Milanovićevu izjavu.

Kaže da je čak i onom komičaru, "fejk Milanoviću" to rekao, kada su pokušvali da ga nameste kako priča sa Milanovićem.

"Uvek sam želeo bolju saradnju sa Hrvatskom i želeću i u budućnosti. Kod nas oni mogu da se šetaju gde god hoće. Nadam se da više vole šetnju od mene", predsednik Srbije.



Poručio je da ne traži ni od koga da voli Srbiju i Srbe, niti da će nekoga za to da moli.

"Neću da se nekom izvinjavam zato što on misli da mu je politički nasušna potreba da im se Srbi izvinjavaju. Vreme kada su Srbi sebe dobrovoljno ponižavali i klečali i molili da dobiju lepu reč od nekog od stranih predstavnika je prošlo. Mene interesuju dela koja ostavljamo građanima Srbije, a sve druge ćemo da poštujemo jednako ili i više nego oni nas", naveo je Vučić.

Takođe, kaže da nema ništa protiv Hrvata i da mogu da rade šta hoće, ali da će politiku u Srbiji uvek voditi građani Srbije, a ne neko sa strane.

VUČIĆ O IZBORU TROČANJIJA: Verujem u značajnu podršku!

"Meni je žao, ali oni su nama učinili jednu stvar, a to je da smo se mi orijentisali na saobraćajne pravce prema Budimpešti. To je bila i jedna od naših tema danas, koridor Prag - Budimpešta - Beograd ka Grčkoj i Turskoj. Nastavićemo sa tim, kao i radu na u okviru vodnog koridora Dunav - Odra - Laba. Možemo da imamo ozbiljnu saradnju sa Českom".

Zahvalio je predsedniku Češke Milošu Zemanu, kako je rekao, na rečima postovanja prema našoj zemlji i poručio mu:

"Srbi su dobar i odan narod i videćete to na svakom koraku i osetiti poštovanje i ljubav srpskog naroda prema narodu i državi koju vodite".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

E to ti je greška,kakvo šetanje i uživanje po Srbiji,a vešali bi nas na vrbe.Kad ti upadne trunka u oko vadiš je.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija