• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.09.2019

17:24

DRAGAN ĐILAS NIKAKO DA PREŽALI ŠTO NIJE USPEO U SVOJOJ NAMERI! Mirković: Kako je vodio Srbiju i Beograd najbolje pokazuje baš primer PKB!

Politika

DRAGAN ĐILAS NIKAKO DA PREŽALI ŠTO NIJE USPEO U SVOJOJ NAMERI! Mirković: Kako je vodio Srbiju i Beograd najbolje pokazuje baš primer PKB!

Podeli vest

Dragan Đilas nikako da prežali što nije uspeo u svojoj nameri da PКB namernim upropašćavanjem i zaduživanjem po što jeftinijoj ceni kupi, pa sada preko svojih poltrona poput Borka Stefanovića prepričava odavno stare laži i priče te na taj način još jednom potvrđuje sav besmisao njihove politike, navodi se u saopštenju šefa odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda Aleksandra Mirkovića. Saopštenje prenosimo u celosti:

- Кako su Đilas ,Jeremić, Tadić, Borko Stefanović vodili Beograd i Srbiju najbolje pokazuje baš primer PКB-a. Đilasovim postavljanjem izvesnog Mandića na mesto direktora PКB-a, do tada direktora u firmi Delta Miroslava Miškovića, počinje sunovrat tog preduzeća. Dve godine nisu plaćani računi za struju, vodu, gas. Namernim zaduživanjem dug PКB-a izosio je između 55 i 80 miliona evra. Posebna sramota je što je PКB bez dozvole, bez i jednog papira gradio farmu i na taj način je Dragan Đilas kao gradonačelnik podsticao i podržavao divlju gradnju što je apsolutno nedopustivo - ističe Mirković i dodaje: 

- Procena je bila da će gradnja farme koštati 3,5 miliona evra, ali na kraju je cena bila čak 7 miliona evra iako po proceni stručnjaka uopšte nije bilo potrebe da se nova farma pravi. Кoliko su bili samo nesposobni i o kakvim se amaterima i neznalicama radi najbolje oslikava primer kada su kravama sekli rogove, jer nisu mogle da uđu u već napravljene bokseve. Pored svih ovih skandala sramnog vođenja PКB-a i milionskih dugova, Đilasov menadžment odnosno 6 direktora lažnim prikazivanjem dobiti, podelili su bonus od čak 626.000 evra.

Bahatost, nestručnost, dugovi, sumnjivi poslovi, trošenje para bez osnova i potrebe sakupljeno je u aferi PКB i gle čuda, baš sve to liči i podseća na ono čime se Dragan Đilas služi od kada se bavi politikom. Na svu sreću takve stvari su prošlost i ljudi kao što su Đilas ,Jeremić, Tadić nikada više neće biti u prilici da upropaste još neko preduzeće, a da na tome zarade, jer građani žele odgovrne, poštene ljude, politiku razvoja i prosperiteta koju jedino garantuju Aleksandar Vučić i SNS - navodi se u saopštenju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija