• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.09.2019

21:26

STEVANOVIĆ ODGOVORIO BORKU STEFANOVIĆU: Vaš politički guru Dragan Đilas je imao 619 miliona evra prihoda

Politika

STEVANOVIĆ ODGOVORIO BORKU STEFANOVIĆU: Vaš politički guru Dragan Đilas je imao 619 miliona evra prihoda

Podeli vest

Pred zakonom treba da odgovarate vi koji ste stavili granice na Jarinju i Brnjaku. Vi koji ste odgovorni za 682 raskinute privatizacije, hiljade zatvorenih firmi i stotine hiljada otpuštenih radnika, rekao je Državni sekretar u Ministarstvu privrede Dragan Stevanović u svom saopštenju koje prenosimo u celosti:

Treba da odgovarate vi koji besomučno lažete svaki dan i to toliko da ne znate više ni kako ni koliko daleko idete.

Kažete zabranjeno domaćima da se jave na tender za privatizaciju PKB-a ako nemaju 400 miliona prihoda. Pa ne morate da tražite dalje, vaš politički guru Đilas je imao 619 miliona evra prihoda, i to samo za nekoliko godina. Mogao je on da se javi. Ali kao sto znate, i njega i sve vas PKB je interesovao dok ste mogli da ga čerupate. Da ulažete, na pamet vam nije palo. Bilo je još kompanjona sa prihodima preko 400 miliona koji su mogli da se jave, ali nisu. Ne bi uzeli PKB i da ste im ga poklanjali.

Svakako, ako bilo kakvu sumnju imate u regularnost procesa i njegovu transparentnost, nemojte da čekate da dođete na vlast, to se skoro desiti neće. Podnesite odmah prijave. Državni organi i sada slobodno mogu da rade svoj posao. Uzmite primer „Direct media“ Dragana Đilasa i trgovine minutama sa RTS-om. To je recimo primer da institucije postoje, da rade svoj posao i da odgovorni treba da se izvedu pred lice pravde.

Ove besomučne laži i besmislice više niko i ne sluša niti koga interesuju. Utapajte se u njih, a Srbija nastavlja putem reformi i napretka“.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija