• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.09.2019

08:38

GAJIĆU I JEREMIĆU, SRAM VAS BILO! Funkcioner NATO Vuka udario na Igora Jurića, a podržao sudiju koji je pustio čoveka koji je obljubio devojčicu (13)!

Politika

GAJIĆU I JEREMIĆU, SRAM VAS BILO! Funkcioner NATO Vuka udario na Igora Jurića, a podržao sudiju koji je pustio čoveka koji je obljubio devojčicu (13)!

Podeli vest

Funkcioner Narodne stranke, Vladimir Gajić pozdravio je oslobađajuću presudu sudije Miodraga Majića koji je oslobodio čoveka koji je obljubio devojčicu od 13 godina, a žestoko napao Igora Jurića

Funkcioner Vuka Jeremića oglasio se na Tviteru gde je pružio podršku sudiji koji je oslobodio čoveka koji je obljubio devojčicu (13), a Igoru Juriću, čoveku čija je ćerka stradala na najgori mogući način poručio:

"Prestani da lupetaš o stvarima o kojima pojma nemaš"!

Foto: printscreen Tviter

 

Gajić se ugledao na svog šefa, pa je rešio da podrži nasilje. Iver ne pada daleko od klade, kakav šef stranke takav i funkcioner. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
laki

pre 4 godine

gajić sram te bilo. šta bi ti rekao o sudiji da je oslobodio silovatelj a i predočila, da je poljubio tvoje dete, ako si sposoban da budeš otac.

danko

pre 4 godine

Gajucu sram te i stid bilo. Da li ti imas dece bitango!!!!

Dragan

pre 4 godine

Ne možeš da veruješ da takvi ljudi postoje. Ljudska sramota!!!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija