• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.09.2019

22:32

DEMOKRATE UVELE IZVRŠITELJE, A DANAS BI DA IH UKINU! Nacionalna avangarda opoziciji: Da li ste večeras gipsali sve kancelarije javnih beležnika, ili ste preskočili one kod kojih ste zaposlili uže članove familija?!

Politika

DEMOKRATE UVELE IZVRŠITELJE, A DANAS BI DA IH UKINU! Nacionalna avangarda opoziciji: Da li ste večeras gipsali sve kancelarije javnih beležnika, ili ste preskočili one kod kojih ste zaposlili uže članove familija?!

Podeli vest

Udruženje „Nacionalna avangarda“ ističe da je teško izmeriti stepen apsurda ideje da ljudi, koji su upravo uveli javne izvršitelje u pravni sistem Srbije u vreme dok su bili na vlasti, danas organizuju akcije gipsanja Komore izvršitelja Srbije

- Nejasno je zašto nas je Demokratska stranka pre sedam godina dok je vladala uveravala da su javni izvršitelji tekovina EU i da su neophodni Srbiji, a danas bi svi oni koji su bili njeni visoki funkcioneri u to vreme da ukidaju izvršitelje.

- Svi odlično pamtimo da su prvi javni izvršitelji u Srbiji stupili na dužnost 31. maja 2012. godine, da su ih imenovali tadašnji funkcioneri na vlasti iz redova DS i da su štaviše polagali zakletvu tadašnjoj DS ministarki pravde Snežani Malović. Pamtimo i da su za javne izvršitelje birani samo kadrovi bliski DS-u i to po minimalni kriterijumima, kako je to tadašnji zakon predviđao i to naravno zakon koji je doneo DS. Kako su u to vreme govorili bili su jako ponosni na ove efikasne profesionalce.

TI PRIČAŠ O STRUČNOSTI?! Marjanović reagovao na izjave Marka Bastaća: Tvoju sposobnost smo videli u slučaju "Milan Gale Muškatirović"!

 

Svi ti tada birani izvršitelji i danas su na svojim radnim mestima i rade isti izvršiteljski posao kao i tada, uključujući i tada biranu za izvršitelja Aleksandru Trešnjev, koja je danas i na čelu Komore izvršitelja.

Otuda kada danas bivši funkcioneri istog tog DS-a, razasuti u raznorazne nove partije, organizuju akciju gipsanja izvršiteljske kancelarije, normalan čovek mora da se zapita – koliki je to apsurd! Da li vi to danas gipsate praktično sami sebe i svojih ruku delo? Kako to da danas gipsate efikasne profesionalce koje ste sami birali?

Upućeniji bi vas opet pitali i da li drage naše bivše demokrate, danas okupljene u Savez za Srbiju, mislite da zagipsati sve izvršiteljske kancelarije ili ćete ipak možda preskočiti one u kojima ste zaposlili svoju braću i druge članove porodice?


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Doca

pre 4 godine

To je uz notare najveće zlo u Srbiji. Mašina za otimanje para od siromašnih a ne bogatih.

Milos

pre 4 godine

Цела њихова политика је лицемерје, лаж и безобразлук! За сву штету коју су наносили држави нападају ову власт! То је велики безобразлук!

Lela

pre 4 godine

Drzava pokusava da omoguci svim gradjanima koji hoce da rade i sasvim pristojno zive da to i mogu.Naravno tesko je da svako trazi da radi bas u svojoj struci ima toliko poslova i zanimanja kojim moze da se bavi odredjeno vreme dok se ne oslobodi neko mesto za njegovu kvalifikaciju.Ali ljudi ne smemo dozvoliti da oni koji mogu da rade oni nece a hoce lepo da zive i prave dugove a onda su im krivi izvrsitelji.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!
Partizan

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!

Fudbaleri Partizana poraženi su u meču 30. kola Superlige na Banovom brdu od Čukaričkog (3:2), čime su praktično ispali iz šampionske trke u domaćem šampionatu. Prethodnog leta, crno-beli su u prvom kolu gostovali u Bačkoj Topoli i u sudijskoj nadoknadi ostali su bez trijumfa nad TSC-om (3:3). Kako su započeli, puleni Igora Duljaja na isti način su i okončali regularni deo šampionata - "ludom" utakmicom punom preokreta, na kraju čega su ostali uskraćeni za bodove.

16.04.2024

17:02

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija