• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.09.2019

13:19

(VIDEO) NE INTERESUJE ME, NJIHOVA POSLA! Vučić nije hteo da komentariše odluku DS da bojkotuje izbore!

Politika

(VIDEO) NE INTERESUJE ME, NJIHOVA POSLA! Vučić nije hteo da komentariše odluku DS da bojkotuje izbore!

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić nije želeo danas da komentariše odluku Demokratske stranke da bojkotuje dolazeće parlamentarne izbore, navodeći da svako ima pravo da donese odluku kakvu želi

 

Demokrate su juče donele odluku o bojkotu izbora.

Na konstataciju novinara da "neki mediji pišu da je prava odluka - odluka o bojkotu uz mogućnost daljih razgovora - bila objavljena na sajtu DS, a da je pod pritiskom Dragana Ðilasa to skinuto i da je ostala samo odluka o bojkotu", Vučić je rekao da svako ima pravo da donese odluku kakvu želi.

- Ljudi imaju pravo da donesu odluku kakvu žele. To je svačije demokratsko pravo. A, ko će šta da falsifikuje ili neće, nisam zainteresovan. Njihova posla - rekao je Vučić.

Dodao je da ne želi o tome da govori pred stranim prijateljima.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Primus

pre 2 godine

Nastavljen rast nezaposlenosti u Požarevcu (35000 stanovnika), posao traži 7.620 lica.. a znaš li šta si im pričao prilikom svoje posete, kada je CEO GRAD IZAŠAO DA TE POZDRAVI??? Osim one turske textilne kompanije za 100-200 radnika, JESI LI SE POTRUDIO DA DOVEDEŠ JOŠ NEKU U TAJ GRAD ???

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija