• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.09.2019

12:15

(VIDEO) EKSKLUZIVNO! POLICAJAC, ODJEBI! OSTAĆEŠ BEZ POSLA! Još jednom dokazana STRAŠNA BAHATOST TAJKUNA DRAGANA ĐILASA!

Politika

(VIDEO) EKSKLUZIVNO! POLICAJAC, ODJEBI! OSTAĆEŠ BEZ POSLA! Još jednom dokazana STRAŠNA BAHATOST TAJKUNA DRAGANA ĐILASA!

Podeli vest

Informer došao do snimka na kome se jasno čuje kako Dragan Đilas preti policajcu koji ga je zaustavio zbog vožnje žutom trakom


Lider Saveza za Srbiju, tajkun Dragan Đilas bahato je pretio saobraćajnom policajcu koji ga je zaustavio zbog vožnje žutom trakom, otkriva snimak do kog je došao Informer!

Na snimku, koji možete poslušati na našem portalu informer.rs, jasno se čuje kako razbesneli Đilas doslovce govori policajcu: "Odjebi, bre, ostaćeš bez posla!"

Projurio pored MUP

Sporni incident dogodio se u vreme vlasti DS, dok je Đilas bio direktor Narodne kancelarije predsednika Srbije Borisa Tadića, dakle, negde krajem 2004. i početkom 2005. godine. On je vozeći centrom Beograda jurio žutom trakom, i to bez vezanog pojasa.... Prenosimo vam najšokantnije delove razgovora u kojem Đilas, tada ne tako poznat i moćan funkcioner, preti otvoreno policajcu:

Policajac: Vi ste gospodin Dragan Đilaš?

Dragan Đilas: Đilas sa s.

P: Dobro, u redu, šta ste rekli: 'Kad ostanem bez posla... '

DĐ: Ej, ma daj bre, odjebi više!

P: Da odjebem, je l' tako!?

DĐ: I ti ćeš da kažeš da sam ti reko, a ja ću da kažem da ti nisam reko.

P: Dobro...

DĐ: Znači, ne možeš mi ništa...

P: Gospodine Đilaš, da odjebem, je l' tako?

DĐ: Piši kaznu, pusti me da vozim decu, idem na svadbu.

P: Gospodine Đilaš, ja sa vama postupam krajnje profesionalno, bez omalovažavanja, saopštavam prekršaje koje ste učinili, vi meni kažete da odjebem. To tako neće moći. Vi policajcu tako ne smete govoriti, ne smete mi se tako obraćati... Gospodine Đilaš, ovo je...

DĐ: Ej, bre, ja sam Đilas, nisam Đilaš.

P: Dobro, gospodine Dragane.

DĐ: Ajde bre, stvarno, maltretiraš me ovde.

P: Ne, ja vas ne maltretiram, radim moj posao. A sad ćemo za ono 'odjebi', što ste mi rekli, da pozovemo mog šefa da vidimo šta će on reći na to.

DĐ: Ja sam rekao da se borim da takvi kao ti izgube posao.

P: Borite se da takvi kao ja izgube posao? Zato što radim svoj posao kako valja?

DĐ: Tvoj posao je da ako vidiš da idem na svadbu, da vozim dvoje dece u kolima, da kažeš: "Okej, idi". To je tvoj posao, prijatelju.

P: Nije, moj posao je da sankcionišem prekršaje. Da mi kažete 'odjebi', to nije u redu.
(...)

* (Policajac se obraća svom pretpostavljenom)

Jovanov: Bahata praznoglava prostačina

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov kaže da se Đilas na isti, neprihvatljivi način ponaša i dan-danas.

- Setite se kako je maltretirao policajce koji su priveli onu dvojicu njegovih satrapa sa fantomkama i motornom testerom. Iste reči, iste pretnje... Jednom bahata praznoglava prostačina, uvek bahata praznoglava prostačina. Uz razliku da je u međuvremenu postao multimilioner u evrima, otimajući od svakoga od koga je mogao - smatra Jovanov.

P: Gospodin žuri negde sve vreme, gospodin je neki političar, ne znam šta je, rekao mi je da ću izgubiti posao i da se bori zbog ovakvih kao što sam ja. Zaustavljao sam ga, nije odmah stao, kad je video da idem ka motoru, onda je stao. Nije držao odstojanje, vozio je žutom trakom, nije vezao dva pojasa i rekao mi je: 'Odjebi, čoveče.' Ponaša se malo...

Šef: Nema problema, evo uz izvinjenje, je l' može sve to? Zbog dece i svega, čovek kad kaže decu da vozi...

P: Znam, šefe, i ja imam decu i bilo bi u redu... Izvinite, a ko ste vi?

DĐ: Dragan Đilas.

P: Ali gde radite?

DĐ: Vodim Kancelariju predsednika Republike i pomažem ljudima u ovoj zemlji.

Š: Izvinite, molim vas, nije vas poznao...

Čovek preke naravi

Komentarišući ovakvu Đilasovu bahatost i bezobrazluk, analitičar Dejan Vuk Stanković ocenjuje da je ovo ponajbolja Đilasova slika i prilika.

- Nije se on ni do danas promenio, čak mislim da je još eksplozivniji i bezobzirniji. Pre par meseci na sličan način reagovao je prema pripadnicima policije u civilu prilikom opozicionog opkoljavanja zgrade Predsedništva Srbije. Nije im obećavao vešala, ali im je garantovao otkaz u slučaju promene vlasti. Đilas je očito čovek preke naravi, netolerantan i bahat - zaključuje Vuk Stanković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 4 godine

A da se ovaj pobesneli malo pošalje u zavičaj, pa neka tamo divlja do mile volje. Normalno, sa sobom samo kofer i šta može da stane u njega. Tako se i dovukao iz zavičaja.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija